Poliklinika Salzer

Poliklinika Salzer za medicinsku biokemiju i internu medicinu

Laboratorij, Poliklinike

Adresa: Zvonimirova ulica 26/I
10000 Zagreb

Radno vrijeme: Radnim danom: 07:00 - 18:00
Subotom: 08:00 - 12:00

Telefon: 01 6419 800

Fax: 01 6419 810

O nama

Medicinsko - biokemijski laboratorij otvoren je u listopadu 2010. godine u sklopu zdravstvene ustanove naziva "Poliklinika Salzer za medicinsku biokemiju i internu medicinu".

Nakon dugogodišnjeg rada i na osnovi bogatog iskustva na području medicinske biokemije stečenog u laboratoriju Sveučilišne klinike "Vuk Vrhovac" i laboratoriju Kliničkog Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku "Kliničkog bolničkog centra Zagreb", dr.sc. Branka Salzer, dipl.ing.med.biokemije godine 1995. osnovala je prvi privatni medicinsko biokemijski laboratorij u Hrvatskoj.

Isti laboratorij prerasta u Polikliniku Labor Centar, gdje je dr.sc. Branka Salzer zaposlena na mjestu ravnatelja. U međuvremenu 2007. godine Poliklinika Labor Centar preuzeta je od strane grupacije Synlab, unutar koje je dr.sc. Branka Salzer i dalje uspješno vodila laboratorij na mjestu ravnatelja.

U jesen 2010. godine dr.sc. Branka Salzer napustila je  Polikliniku Labor Centar i otvorila svoj vlastiti laboratorij, Polikliniku Salzer.

Poliklinika Salzer nalazi se u Zagrebu, ul. Kralja Zvonimira 26, I kat (ugao Zvonimirove i Šubićeve ulice).

Lijepo uređene prostorije poliklinike pružaju ugodan osjećaj boravka. Uz vrlo stručno osoblje s dugogodišnjim radnim iskustvom laboratorij nudi pretrage na najmodernijim medicinskim aparatima posljednje generacije.

Uz ljubazan primitak i brzu uslugu, jamčimo maksimalnu kvalitetu laboratorijskih pretraga krvi i mokraće.

Rezultate pretraga dobivate isti dan. Nalaze možete dobiti poštom, faxom ili e-mailom.