Nutricionist Branimir Dolibašić
Autori

Branimir Dolibašić, mag.nutr.

Piše kolumnu: Novo doba nutricionizma

Branimir Dolibašić mag. nutricionizma diplomirao je studij nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon studija radi u nutricionističkom savjetovalištu sa sportašima te na području dodataka prehrani. Od 2004. se pored nutricionističkog savjetovališta razvija na području brand managementa, marketinga i prodaje dodataka prehrani i medicinskih proizvoda. Uz razne projekte na području nutricionizma, autor je Prehrane u knjizi Hard Body program vježbanja namijenjenoj fitness i sportskoj populaciji.

Od 2016. vodi primijenjeni nutricionizam u Nutrilife centru, gdje kao voditelj centra multidisciplinarnim pristupom radi personalizirane programe prehrane, nutrigenetiku, dijetetiku, prehranu sportaša individualno i za profesionalne klubove, te unutar nutricionističke ambulante aktivno daje doprinos u medijima (TV emisije, radijske emisije, pisani članci u tiskanim i Internet medijima) te edukacije i predavanja u području javnog djelovanja i inicijativa civilnih udruga prevencije i javnog zdravlja.