irena brbic
Autori

Irena Brbić, dipl. homeopat

Piše kolumnu: Homeopatijom do zdravlja

Irena Brbić, dipl. homeopat i certificirani praktičar NAET® metode. Rođena 1967. u Zagrebu, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu kao profesor francuskog i španjolskog jezika s književnošću. 

U neiscrpan i inspirativan svijet homeopatije ušla je 1995. godine kada joj se majka teško razbolila od karcinoma pluća. U želji da joj pomogne pri ozdravljenju, budući da joj službena medicina nije mogla više pomoći, upisuje iste godine studij homeopatije pri London College of Classical Homeopathy (LCCH) u Zagrebu. Nakon toga u njenom životu ništa više nije bilo isto. 

Nakon 10-godišnje karijere voditeljice marketinga i odnosa s javnošću odlučila se i profesionalno okrenuti prema homeopatiji i alternativnim metodama izlječenja. Svoje znanje i dalje nadopunjava, 2010. diplomirala je trogodišnji program studija homeopatije kod prof. Georga Vithoulkasa na Internacionalnoj Akademiji klasične homeopatije (IACH) u Grčkoj.

U Sévrieru u Francuskoj 2008. i u Amsterdamu u Nizozemskoj 2009. pohađa seminare za certificiranog praktičara Nambudripad metode uklanjanja alergija, poznate pod imenom  NAET® (Nambudripad`s Allergy Elimination Techniques) metode neinvazivnog i  prirodnog uklanjanja alergija, svih vrsta i intenziteta, uz pomoć uravnoteženja energija, testiranja i tretmana akupresurom/akupunkturom, kiropraktikom i kineziologijom.

Članica je Hrvatske Udruge Homeopata HUH (www.homeopatija.hr) od 1998. godine i članica Homeopathy World Community HWC (www.homeopathyworldcommunity.com).