Jelena Vrsaljko
Autori

Jelena Vrsaljko, dipl.soc.radnik, certificirani psihoterapeut, NLP trener

Jelena Vrsaljko je rođena 1973. u Zagrebu gdje je diplomirala na Studiju za socijalni rad pri Pravnom fakultetu 1997. godine.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvisitčku psihologiju u Lancasteru 2006. godine certificirana je za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja (HNLP-a) te coacha.

Iste godine završava i četverogodišnji Studij transakcijske analize kod profesorice Nade Žanko te stiče naziv specijalizant transakcijske analize. Tijekom posljednih 9 godina stekla je bogato iskustvo u radu s klijentima, pohađala je preko 900 sati edukacije iz područja transkacijske analite (radionice, predavanja, supervizijske radionice). 2015. godine polaže ispit iz transakcijske analize pri Europskoj asocijaciji transakcijskih analitičara i stječe naziv certificiranog psihoterapeuta.

Do danas kontinuirano sudjeluje na edukacijama iz područja psihoterapije i coachinga.

Svoje višegodišnje iskustvo vođenja treninga iz područja NLP‑a pretočila je u prvu knjigu hrvatskih autora iz tog područja  “NLP—Uvod u osobni rast i razvoj”.

Članica je INHNLP-a, HNLPD-a,  EATA-e i UTA-e, strukovnih udruga NLP trenera
i psihoterapeuta transakcijske analize. Suosnivačica je Centra za promicanje transakcijske analize Proventus.

Osnivačica je Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava NLP treninge i pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Koautorica je projekata:  „U ritmu djeteta“, ciklusa radionica namijenjenih roditeljima, kao i „Koji k…. se uopće svađamo“, ciklusa radionica namijenjenih partnerima s ciljem propagiranja rada na sebi.

Također je koautorica NLP Fitness programa „Izgubite kile i više ih nikada nemojte
naći“ tijekom kojeg se paralelno radi na tijelu i umu koji su prema NLP-u dio
istog sustava i neizbježno povezani.

Jedan je od organizatora konferencije “Zdrav Um u ZdravUm Tijelu” koja za cilj ima
podizanje razine svijesti o tome kako ciljno orijentirana terapija i coaching  mogu u relativno kratkom vremenu doprinijeti poboljšanju zdravlja i kvalitete života.

Danas drži treninge iz područja NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i
partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja. Smatra da je osnova uspješnog roditeljstva, ostvarivanja u karijeri i ostvarivanja intimne veze rad na sebi, koji je osnova svih usluga koje pruža.

Udana je i majka male Tonke. Četverogodišnje dijete izvrstan je alibi za necenziurirano pokazivanje djeteta u sebi. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi istražujući seoska gospodarstva u okolici Zagreba i šire, isprobavajući zajedno s mužem nove recepte, ludujući i igrajući se s Tonkom…. Jako voli planirati putovanja i putovati, igrati se, čitati, gledati dobre filmove, fotografirati i “sređivati” fotografije, družiti se s prijateljima, jedriti i skijati…

Mrzi tripice, hladetinu i komarce!

http://budisvoj.eu/