ortoimplant nova
Autori

Ortoimplant tim

Piše kolumnu: Tvornica zdravog osmijeha

Privatna zdravstvena ustanova Ortoimplant osnovana je 2006. godine, a koordinacija aktivnosti započela je 1993. godine. U sklopu tvrtke Ortoimplant djeluje stomatološka ordinacija i samostalni zubotehnički laboratorij. Tvrtka je funkcijski certificirani Centar kvalitetne implantologije.

Voditelj i vlasnik je Zdenko Trampuš, dr.med.dent., funkcijski implantolog. Ortoimplant je jedno od vodećih mjesta u Zagrebu kada je riječ o funkcijskoj stomatologiji. Tvrtka okuplja renomirani stomatološki tim (školovanje u SAD-u, Njemačkoj, Italiji, Japanu, Singapuru, mnoštvo certifikata, diploma i priznanja) kojem je na jednom mjestu dostupno sve od estetskih zahvata, kompletnih rekonstrukcija, funkcijske terapije, implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije.

Tvrtka nudi integrirani koncept liječenja- pomoću cjelovitog estetsko- funkcijskog koncepta pacijenti mogu u kratkom vremenu doći do savršenih zubi. Know-how na najvišoj razini u skladu s posljednjim znanstvenim dostignućima: praćenje trendova i korištenje najsuvremenije tehnologije u radu.

DENTAL SPA - jedinstveni koncept liječenja u Hrvatskoj koji će potpuno promijeniti  doživljaj odlaska stomatologu! Zagrebačka zdravstvena ustanova nudi najbolju kompletnu stomatološku uslugu na jednom mjestu.

U Ortoimplantu se godišnje obavi oko 500 implantoloških  zahvata prilikom kojih se koristi  novi 3D kompjuterski program koji za vrijeme i najmanjeg  zahvata točno pokazuje položaj implantata i instrumenata. Pacijent će tako cijeli život moći snažno i slobodno gristi bez straha! Pomoću modernog fiksnog aparatića, nepravilni se zubi mogu izravnati u svakoj dobi.

Zubotehnički laboratorij Ortoimplanta je jedini funkcijski certificirani laboratorij u Hrvatskoj, koji jednom godišnje provodi edukacije zubnih tehničara, a nalazi se pod istim krovom kako bi od početka postojala usklađenost specijalista, tehničara i pacijenta. Zaposleni u laboratoriju Ortoimplanta slove kao ''vrhunski dizajneri'' zubne tehnike, stalno su na licu mjesta i aktivno se uključuju već u fazi planiranja. Oni također sami razgovaraju s pacijentima o njihovim željama kao i mogućim rješenjima.

Ortoimplant se može pohvaliti da su svojim dosadašnjim radom i kvalitetom usluge uspjeli zadovoljiti visoke zahtijeve ISO standarda te su na taj način osigurali ISO 9001:2008 certifikat kvalitete.