Ozana Pope-Gajić
Autori

Ozana Pope-Gajić, bacc.physioth, Bowen terapeut

Autor je objavio 2 odgovora na pitanja u Halo doktore

Ozana Pope-Gajić prvostupnica je fizioterapije, Bowen terapeutkinja i vlasnica Studija za fizioterapiju Ergovita koji uspješno stoji na raspolaganju svojim klijentima od 2004. godine. Članica je Hrvatske Komore Fizioterapeuta, koordinatorica za Slavoniju Hrvatske Udruge Fizioterapeuta za Zdravlje Žena i potpredsjednica Hrvatske Udruge Bowen terapeuta. Autorica je knjige „Liječenje pokretom“.

Radno iskustvo stjecala je desetogodišnjim radom na Odjelu za fizikalnu medicinu Kliničke bolnice Osijek i radom u nastavi kao stručni nastavnik smjera fizioterapije Medicinske škole Osijek. U svojoj privatnoj praksi nastavlja se usavršavati tečajevima iz područja –ortopedske terapije (McKenzie i Mulligan), manualne limfne drenaže, postaje licencirana voditeljica trudničkih vježbi te se obučava za primjenu Kinesiotape-a u terapiji. Kako se neposrednim radom s pacijentima sve više kristalizirala povezanost svih sustava u tijelu i nemogućnost izdvajanja rada jednog sustava od drugog, usavršila se i u Bowen tehnici, koja se pokazala kao idealna holistička-manualna metoda.

Postala je Bowen terapeut 2010. godine i od tada sve više prakticira upravo ovu vrstu terapije. Dodatno se obučava na naprednom Bowen tečaj, te u Londonu za rad s trudnicama, bebama i djecom, a upoznaje se i s potpuno novim manualnim konceptom na EmmTech tečaju u Zagrebu.

Svojim radom s pacijentima i radom posvećenim širenju Bowen tehnike u Hrvatskoj nastoji postići da ova prekrasna i sveobuhvatna manualna terapija postane dostupna svakoj osobi kojoj je potrebna.