Velimir Šimunić
Autori

Velimir Šimunić, prof. dr. sc., specijalist ginekologije i opstetricije, uži specijalist iz humane reprodukcije i ginekološke endokrinologije

Prof.dr.sc. Velimir Šimunić je specijalist ginekologije i opstetricije, uži specijalist iz humane reprodukcije i ginekološke endokrinologije, profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Član je većine svjetskih stručnih društva. Redoviti je član Hrvatske akademije medicinskih znanosti i počasni predsjednik Hrvatskog društva za humanu reprodukciju. Objavio je 200 stručnih i znanstvenih radova, 32 knjige i održao više od 250 plenarnih, pozvanih predavanja u zemlji i inozemstvu.

Dr. Šimunić je bio na čelu stručnog tima 1983. godine koji je postignuo IVF dijete, tada kao sedma zemlja u svijetu.

Poliklinika IVF

Poliklinika IVF je specijalizirana privatna zdravstvena ustanova koja se već 20 godina bavi obradom i liječenjem neplodnosti. Koriste se sve metode za utvrđivanje plodnost muškarca i žene - od spermiograma, hormonske obrade do histerografije i histeroskopije. Također se koriste svi oblici liječnja neplodnosti a na prvom mjestu su sigurne i provjerene tehnologije izvantjelesne oplodnje (IVF, ICSI, zamrzavanje jajnih stanica i zametaka, kultura blasociste, odabir kompetentnih gameta i zametaka). Malo je reprodukcijskih specijalista koji se mogu pohvaliti sa više od 5000 tisuća rođene IVF djece.

Poliklinika IVF je smještena u Zagrebu, na Šalati, u Babonićevoj 120.

Više o Poliklinici IVF pronađite na službenoj stranici