Otvoren ELFS dućan

ELFS, otvorenje ducana

Dobra vijest za sve ljubitelje dizajnerskog dvojca ELFS. Odjeću Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice od sada možete kupovati i u njihovom butiku u samom središtu Zagreba.

elfsInterijer novootvorene trgovine u Amruševoj ulici, koja se nalazi na mjestu negdašnje galerije, dizajneri su sami osmislili rukovodeći se idejom koja je osnova i njihovog modnog rukopisa. Osobine su mu ponajprije odvažni kolorit, poigravanje stripom i snažni retro utjecaj osamdesetih godina, koji se proteže gotovo kroz sve njihove kolekcije. Poznati su i po veoma  atraktivnim revijama.

Turobnoj i posrnuloj ekonomiji dizajneri su se suprotstavili šarenim i svjetlucavim kreacijama.
"Kolekcijom smo željeli pružiti iluziju raskoši i boriti se protiv recesije", poručili su vlasnici butika, kreatori Tandarić i Šekuljica čija je kolekcija viđena na Cro-a-Porteru zapravo nadahnuta nekada popularnom TV sapunicom Dinastija.

elfs                TV voditeljica Nikolina Pišek

Popularnosti ELFS-a znatno je doprinijela iznimno uspješna suradnji sa Severinom, koja nerijetko upravo u njihovim kreacijama nastupa na svojim koncertima. Ona je sinoć navratila na otvorenje, no nije se dugo zadržala. Fotografirala se s dizajnerima, pregledala ponudu i krenula dalje.
Otvorenje ekskluzivnog butika u Amruševoj 4 nisu zaobišle ni ostale osobe iz javnog života. Bila je tu voditeljica Nikolina Pišek, manekenka Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica modne agencije Talia model i Neven Ciganović.


Izvor: She.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!