Želite li novu torbicu?

torbica

Šminka, cipele i torbice – ove sitnice su Ahilejeva peta gotovo svake žene.

Nova modna sezona je pokucala na vrata, a mi želimo obnoviti svoj ormar. U ovo doba recesije ne možemo si priuštiti kupiti sve što poželimo, pa se moramo zadovoljiti s onim što već imamo. Na maštovit način možete promijeniti izgled starih modnih dodataka i najbolje od svega – ne trebate uložiti ni kune. Ovaj trik kojeg donosimo potpuno je besplatan!

Vaša će torbica za svaki dan izgledati  novo i elegantno ako za ručku zavežete maramu ili šal. Ukoliko pucate na damski izgled, iskopajte iz ormara finu svilenu maramu, preklopite je, zavežite za ručku torbice, te napravite običan čvor. Ako želite dodati još ženstvenosti ovom jednostavnom triku, onda maramu zavežite na isti način na koji vežete vezice na cipelama. Ovo će stvoriti mašnu, a krajevi marame će neodoljivo lepršati za vama dok trčkarate ulicom.

Ako nemate svilenu maramu ili mislite da je ona neprikladna ostatku vaše odjevne kombinacije, istu stvar možete napraviti s bilo kakvim drugim šalom kojeg imate. Po potrebi ili kada vam dosadi, jednostavno zavežite neku drugu maramu.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!