Pobijedite gravitaciju u svom dekolteu

grudi grudnjak rak dojke

Unatoč tome, budite ponosni na vaše grudi bez obzira koja ih veličina krasi, a za još privlačniji dekolte posvetite se jednostavnim ritualima koji će ih učvrstiti.

Oduvijek ste sanjali o zanosnom poprsju te ste isprobali sve proizvode koji su obećavali dekolte koji mami uzdahe bez obzira kakvog oblika bile vaše grudi. No, silan trud i bezbrojni preparati bili su uzaludna i bezuspješna investicija jer su rezultirali jedino poraznijim novčanikom. Unatoč svemu, nemojte se dati obeshrabriti jer je izazovniji dekolte te punije i čvršće grudi itekako moguće postići i bez silikonskih umetaka.

S vremenom, nažalost, mišići ispod grudi oslabe što pak rezultira ovješenim grudima. Iako se čini da toj gravitacijskoj nepravdi nema pomoći, ciljana i dosljedna masaža koju će popratiti primjena odgovarajuće preparativne kozmetike učvrsti će vašu kožu grudi te im pružiti prijeko potrebnu čvrstoću.

Masaža nakon tuširanja

Police parfumerija i drogerija nude izdašnu ponudu raznoraznih preparativnih proizvoda koji se mogu naći u različitim teksturama – gelu, kremi, spreju, pjeni ili kapsulama koje sadrže koncentrat vitamina i njegujućih sastojaka.

Svaki preparat nudi otprilike slične rezultate, a to je u prvom redu postizanje čvrstoće te elasticiteta kože grudi.

Umasiravanje kreme najbolje je provoditi nakon svakog tuširanja, dok je koža još vlažna. Masaža će biti ugodnija jer će ruke lakše kliziti, a tkivo će daleko lakše upijati dragocjene sastojke kreme. Prije samog nanošenja, kremu je poželjno lagano zagrijati dlanovima kako bi postala podatnija te potom izdašno nanijeti na grudi. Nanošenje neka bude nježno da se ne bi oštetila koža tog delikatnog područja.

Kako se izmasirati?

Ukoliko niste sigurni provodite li masažu pravilno, najbolje bi bilo da se povodite ovim malim savjetom: kremu masirajte po području koje je inače pokriveno vašim grudnjakom. Najbolje mjesto za početak masaže je područje dekoltea, a zatim nastavite prema dolje. Potom slijedite mišiće koji vode prema pazuhu te nadalje do ključne kosti i ramena.

Uz samomasažu, koja će sigurno polučiti izvanredne rezultate, odabir kvalitetnog grudnjaka od velike je važnosti za ljepotu vašeg poprsja. Stoga, riješite se grudnjaka koji vas steže, urezuje vam se ili jednostavno ne pristaje vašem tijelu!

Hladna voda pobuđuje cirkulaciju

Čvrstoći grudi možete doprinijeti, ali ju i uspješno održati, jednostavnim trikom koji se samo treba ponavljati tijekom svakog tuširanja ili kupanja. Jedino što je potrebno je mlaz hladne vode usmjeriti prema poprsju. Neka vam taj mali spa & wellness ritual prijeđe u naviku jer potiče mikrocirkulaciju i samim time pridonosi očuvanju mladenačkog izgleda vaših grudi.

Hodajte i sjedite uspravno!

Loše držanje, uz mnoge druge tegobe kojima doprinosi, uvelike djeluje na cjelokupnu figuru tijela pa tako i na sam izgled poprsja.

Uz hodanje, nastojite i sjediti uspravno jer osim što je oboje odlično za vaše grudi, usto ćete umanjiti i bolove u leđima.

Svakodnevno ciljano vježbanje također je od velike pomoći kada je ljepota vaših grudi u pitanju. Dovoljno je izdvojiti samo pet minuta za provođenje ove vježbe: spojite dlanove u visini vaših grudi te pritišćite jednim o drugi.

Osim što je vrlo jednostavna, ova će vježba učiniti čuda kada je u pitanju učvršćivanje prsnih mišića.

Plivanjem učvrstite grudi

Plivanje je općepoznat sport koji je kao stvoren za učvršćivanje muskulature cijelog tijela te oblikovanje zavidne figure. Također, nije tajna da ćete plivanjem itekako učvrstiti svoje grudi. Stoga ne oklijevajte s odlaskom do najbližeg bazena jer će vam ta vodena aktivnost donjeti brojne psihofizičke blagodati: plivanje je izvrsan antistresni tretman.

Djelovanje alge spiruline

Zahvaljujući bogatstvu vitamina i aminokiselina, alga spirulina učinkovito pridonosi obnovi vlakana kolagena i elastina, poradi čega koža ostaje elastična i čvrsta. Spirulina je modrozelena alga koja spada među najstarije biljne organizme na Zemlji. Poznate su dvije vrste jedna je porijeklom iz Čada, dok je druga iz Meksika. Alga spirulina poznata je po tome što je najbogatiji prirodni izvor proteina koji su bogati esencijalnim aminokiselinama koje ljudski organizam sam ne možemo sintetizirati.

Slične savjete o njezi tijela i očuvanju vitalnosti možete pročitati u najnovijem broju časopisa PRO Wellness.

 Prati nas na Viber Public Chatu!