Tragom sunca do hvarske oaze potpunog užitka

Suncani Hvar - Sensori spa

Mjesec wellnessa
Pred nama su tmurni jesenski dani i užurbani gradski ritam ispunjen hrpom obaveza, a neiskorišteni godišnji odmor čeka neki povoljniji trenutak koji nikako da se pojavi. Scenarij zvuči poznato?

Vrijeme je da zakucate šefici ili šefu na vrata i obznanite da ste "zreli" za punjenje baterija.

Još samo odabir odredišta koje je dovoljno blizu, a opet dovoljno cool  da izazove čeznutljive poglede prijateljica pri razmjeni dojmova uz kavu na špici na povratku sa zasluženog odmora.

Sunčani Hvar je uvijek nepogrešiv odabir. I bez toliko razvikane razuzdane zabave, gužve i glamura, Hvar uvijek nudi više. Primjerice, hotel Adriana, smješten uz samu rivu, s pogledom na staru gradsku jezgru i marinu, podjednako je atraktivan i ljeti i zimi. Dizajnerski uređen interijer kojim se šire opojni  mirisi eteričnih ulja, ultra-moderan restoran i senzacionalan Top bar povezan s unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom, samo su neki od argumenata koji su Adrianu lansirali na sam vrh top ljestvica najpoželjnijih malih hotela u Europi. Adrianina unutrašnjost krije jedinstvenu Spa oazu iz koje ćete izaći bogatiji za jedno sasvim posebno iskustvo ugode i relaksacije. I svakako zaboravite na grižnju savjesti pri pogledu na bankovni račun, jer ovaj hvarski užitak nikada nije bio dostupniji.

Stoga je krajnje vrijeme da rezervirate svoje mjesto pod suncem i uronite u senzacionalni  Sensori spa užitak. Postupak je jednostavan. Najprije nas posjetite na  www.suncanihvar.com/hrv/adriana/posebne-ponude/spa-dozivljaj-u-adriani, a onda samo slijedite trag sunca i vidimo se na Hvaru!

Više informacija na:
tel: +385(0) 21 750 750
reservations@suncanihvar.com

Sunčani Hvar hotels

 Prati nas na Viber Public Chatu!