Ulje sjemenki grožđa osigurava baršunastu kožu

masaza-spa-zena-etericno-ulje-njega5

Ulje sjemenki grožđa je sastavni dio većine kozmetičkih proizvoda. Ova dragocjena tekućina u sebi krije ljekovita svojstva koja njeguju kožu.

Koža vašeg lica je izgubila sjaj? Ulje sjemenki grožđa može riješiti i ovaj problem. Njegovom ćete redovitom upotrebom vratiti onaj neodoljivi glow vlastitom licu.

kGrožđe je pravi rudnik vitamina, minerala, voćnih kiselina, te posebno polifenola. Riječ je o učinkovitim antioksidansima koji štite kožu od starenja. Stoga se grođže sve češće pojavljuje kao glavni sastojak mnogih kozmetičkih linija. Ono sadrži tvari koje su višestruko učinkovitije u borbi protiv slobodnih radikala, koji uzrokuju starenje kože, od poznatih antioksidansa vitamina C i E. Grožđe je dobar izvor vitamina A, B, C i E, fosforne, vinske, jabučne i limunske kiseline.

Ulje sjemenki grožđa pomaže u zatezanju kože i održavanju njenog tonusa. Ova ljekovita tekućina pomaže kod tvrdoglavih akni, a odlična je i za hidrataciju kože te sprječavanje strija.

Osim što hrani koži, ova nemasna tekućina daje svjetlucavi notu vašoj dermi. Može se koristiti i kao alternativa kremi za brijanje. Dobra je vijest da ovo ulje može, na prirodan način, zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Ipak, to ne znači da se s ovim preparatom smijete sunčati do besvijesti! Sunčeve zrake su opasne bez obzira na zaštitni faktor!

 

K. R.

 Prati nas na Viber Public Chatu!