Budite ponosni na svoje godine - Weleda linija za njegu lica

Lice voda zena hidratacija shutterstock 204316696

Starenjem promjene na koži postaju vidljive, koža počinje gubiti vlažnost, smanjuje se njezina elastičnost, bore su izraženije. Koži je potrebna pojačana njega koju pružaju Weleda proizvodi od nara za njegu lica i tijela.

Za vas smo pripremili jedno ulje od nara. Odgovorite na pitanja i za 7 dana saznajte jeste li sretan dobitnik!

Aktivna regeneracija za bezvremensku ljepotu

Weleda linija za njegu lica od nara pomaže pri obnovi stanica kože, smanjuje djelovanje slobodnih radikala i na taj način štiti kožu od starenja, poboljšava njenu čvrstoću i elastičnost. Nar kao sinonim prirodne ljepote i života potiče regenerativne sposobnosti, smanjuje bore i opuštenost kože te vraća vlažnost.

Iz 500 kg suhih sjemenki nara dobiva se 1 litra dragocjenog ulja koje se ističe visokim udjelom nezasićenih masnih kiselina, flavonoida i vitamina koji djeluju antioksidativno, te tako potiče obnavljanje postojećih i stvaranje novih stanica. Nar koji Weleda koristi u ovoj liniji dolazi iz biološkog uzgoja s plantaža u Turskoj, gdje su ručno ubrane.

Obnavljajuća dnevna krema od nara

Brzo upijajuća krema umanjuje bore, učvršćuje kožu i štiti od štetnih utjecaja okoliša i oksidativnog stresa pomoću sastojaka koji neutraliziraju slobodne radikale. Poboljšava elastičnost i otpornost kože. Pogodna i kao podloga za šminku.

Serum za učvršćivanje kože od nara

 

Bogati nemasni koncentrat jača strukturu kože, aktivira obnavljanje stanica, smanjuje pojavu bora i daruje trenutnu intenzivnu vlažnost.

Obnavljajuća noćna krema od nara

Ova bogata krema aktivira obnavljanje stanica tijekom noći. Umanjuje bore, učvršćuje kožu i daruje joj elastičnost i vitalnost. Dragocjena ulja iz sjemenki nara, boražine i argana potiču stvaranje prirodnog zaštitnog sloja kože.

Obnavljajuća krema za područje oko očiju – bez mirisa

Štiti osjetljivo područje oko očiju vrijednim prirodnim antioksidansima. Umanjuje bore, učvršćuje kožu i potiče obnavljanje stanica. Pogodno za osobe koje nose leće. Djelotvornost je oftalmološki i dermatološki potvrđena. Bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa.

Obnavljajuće ulje od nara sadrži visokovrijedno ulje sjemenki nara koje štiti od slobodnih radikala, te potiče obnovu stanica. Vrijedna biljna ulja oraha makadamije i jojobe, intenzivno njeguju i održavaju razinu vlažnosti. Ekstrakt prosa upotpunjuje recepturu i jedinstvenu kompoziciju sastojaka. Primjenjuje se iza tuširanja ili kupanja, na još vlažnu kožu ili kao ulje za masažu.

U ravnoteži s čovjekom i prirodom

Kozmetika Weleda danas je vodeći svjetski brand u području prirodne kozmetike. Još od 1921., zahvaljujući Rudolfu Steineru, znanstveniku hrvatskog porijekla, Weleda proizvodi antropozofske lijekove i kozmetiku u ravnoteži s čovjekom i prirodom, pri čemu se posebna pozornost polaže na iznimnu kakvoću – od izbora sirovina iz biodinamičkog uzgoja ili certificiranih otkupa divlje rastućih sastojaka, sve do cjelovitog proizvoda. Uvijek se pomno pazi na to da sve što se posadi, ubere i preradi bude ekološko, održivo i vjerodostojno. Samo se tako može osigurati i jamčiti iznimna kakvoća proizvoda te prijateljski i odgovoran odnos prema prirodi i ljudima. Ukupna kompozicija izabranih, čisto prirodnih sastojaka - finih biljnih ulja, ekstrakta bilja i mirisnih komponenti iz eteričnih ulja - Weleda proizvode čini privlačnima, izuzetno djelotvornima i dobro podnošljivima.

Weleda kozmetika proizvedena je od 100% prirodnih sirovina vrhunske kvalitete, bez sintetskih aditiva. Sva proizvodnja temelji se na antropozofskom pristupu ljekovitosti biljaka i povezanosti duhovnog u čovjeku i prirodi. Umjesto da gleda na kožu i sve njene slojeve s tradicionalnog znanstvenog stajališta, Weleda gleda dublje. S antropozofijom (Rudolf Steiner 1861-1925.; osnivač i utemeljitelj antropozofije) istraživali su i pronašli jasnu vezu između različitih procesa biljaka i ljudi. Jednostavno rečeno, različiti dijelovi biljke podržavaju različite procese u ljudskom tijelu te u koži.  

  • korijen biljke - podržava nervni sustav (dodir, držanje)
  • lišće - podržava ritmičke funkcije (srce, pluća, protok tekućina)  
  • cvijet - podržava metabolizam (protok energije)

Svi Weleda proizvodi rađeni su po strogim kriterijima:

  • vrijednosti koje se poštuju su kvaliteta, održivost, kredibilitet, odgovornost i osobna pažnja
  • koriste se samo prirodni sastojci
  • proizvodi su bez mineralnih ulja, sintetičkih mirisa, sintetičkih bojila i konzervansa te parabena
  • sadrže samo prirodne, posebno blage sastojke
  • razvijeni su u uskoj suradnji s liječnicima, dermatolozima i primaljama
  • dermatološki i klinički su testirani (nikada na životinjama)

Weleda je pionir i u certifikatima - tako certificira svoje proizvode putem nove NaTrue certifikacije. NaTrue je neprofitna organizacija koja certificira samo proizvode koji ispunjavaju najviše uvjete prirodnih i organskih sastojaka korištenih u prirodnoj njezi kože. Proces certificiranja za Weledu je počeo 2009. i svi Weledini proizvodi dobivaju novi NaTrue certifikat.

Foto: Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!