Izgubite kilograme u rekordnom vremenu uz Fir Slim!

fir slim

Želite vitkije tijelo u tren oka? Mi vas darujemo Fir Slim odjevnim predmetom za oblikovanje tijela, kojim možete stanjiti svoj struk, podignuti stražnjicu ili utegnuti bedra.

Ordinacija.hr i Cel.Mar.Media vas daruju odjevnim predmetom za oblikovanje tijela, a na vama je da odaberete želite li majicu, hlačice ili pojas. Dostupne veličine su M, L i XL, stoga nemojte zaboraviti napomenuti koja je vaša u odgovoru koji ćete upisati na dnu članka.

Izubite kilograme u rekordnom vremenu - na prirodan način!

Fir Slim je odjevni predmet od biokeramike koji oblikuje tijelo gdje je potrebno: poravnava trbuh, podiže stražnjicu, skriva jastučiće masnih naslaga i rješava vas celulita. U Fir Slim kompletu možete pronaći majicu za abdomen i leđne mišiće, hlačice za bedra, stražnjicu i trbuh, te pojas koji je idealan za masne naslage oko struka.

Tkanina je spoj elastina i keramičkih nano čestica. Biokeramičke čestice napravljene su od idealnog udjela keramike, silikona i aluminija - savršene formule koja djeluje na tjelesnu masnoću i potiče da izgledate sjajno. Materijal je čvrst, djelotvoran i potpuno bez kontraindikacija! Što ga više nosite, gubite više kilograma i centimetara.

Fir Slim

Biokeramika osmišljena je kako bi djelovala u skladu s ljudskim tijelom. Koristi se u medicini za razne implantacije i potpuno je sigurna. Keramičke čestice reflektiraju prirodno infracrveno zračenje i stvaraju FIR infracrvene zrake. Čestice rade na tjelesnoj temperaturi i sagorijevaju masnoće, a celulit nestaje! Konfekcijski broj u trenu je smanjen za dvije veličine. Izgubite kilograme u rekordnom vremenu na prirodan način!

Fir Slim ima nevjerojatna svojstva - upija vlagu, djeluje antibakterijski i izrazito je ugodan za nošenje! Elastičan je i čvrst i potpuno bez nuspojava! Keramičke nano čestice su sigurne i bezopasne. Fir Slim je udoban odjevni predmet koji se može nositi svakodnevno ispod uobičajene odjeće. Njegova je tkanina vrlo jaka, ali fleksibilna, daje vam maksimalnu potporu na područjima gdje je to najpotrebnije te podiže grudi i stražnjicu.

Fir Slim mogu nositi i muškarci i žene, nema šavova i potpuno je neprimjetan ispod odjeće dok ga nosite. Uspjeh je zagarantiran!

Za više informacija, posjetite stranicu Cel.Mar.Media ili Facebook profil Fir Slim Hrvatska.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!