Osvoji Urifar i riješi se upale mjehura!

Urifar

Svaka peta žena se barem jednom u životu suoči s upalom mjehura. Ako ste i vi jedna od njih, predlažemo da okušate sreću u našem blagdanskom darivanju! Dvije osobe nagrađujemo Urifarom. Namijenjen je svima koji imaju problem s upalama mjehura i ponavljajućim infekcijama. Sretne dobitnike saznaj već sutra!

Svaka peta žena se bar jednom u životu suoči s upalom mjehura. Upalu prate vrlo neugodni simptomi: učestala potreba za mokrenjem s često jakim osjećajem žarenja i boli, neugodan miris urina i na kraju i nemogućnost mokrenja. Četvrtina onih koji su imali upalu mokraćnih puteva doživjela je barem još jedno ponavljanje upale. Ponavljanje upale je posljedica ili neučinkovitog liječenja ili jednostavno ponovne infekcije.   

Urifar® je novi proizvod na hrvatskom tržištu. Sadrži prirodni sastojak D-manozu koja djeluje iznimno brzo: olakšanje simptoma osjeti se već nakon 30 do 60 minuta! D-manoza vrlo se brzo resorbira te dolazi do mokraćnog mjehura već nakon 30 minuta. Bakterije Escherichie coli koje su odgovorne za oko 90% upala mjehura, vežu se na D-manozu i tako se izlučuju s urinom. Već nakon 30 minuta od uzimanja pripravka dolazi do olakšanja! Uz D-manozu Urifar® sadrži i ekstrakt nara koji ima prirodan antibiotski učinak na različite bakterije. Za antibiotsko djelovanje su odgovorni polifenolni kompleksi nara koji ostaju u mjehuru 2 - 4 dana nakon uzimanja Urifara.

Urifar

Kome je namijenjen Urifar®?

Urifar® je namijenjen svima koji imaju probleme s upalama mjehura i ponavljajućim infekcijama te su zbog toga često na antibiotskim terapijama. Na Urifar® se ne može razviti rezistencija što mu je dodatna prednost i može se koristiti uz druge terapije. Smiju ga uzimati i djeca starija od 3 godine.

Urifar je dostupan u obliku vrećica sa zrncima za pripremu napitka s ugodnim okusom, čime se dodatno povećava unos tekućine što je posebno važno kod liječenja urinarnih infekcija.

Sensilab Urifar

  • Djeluje iznimno brzo na olakšanje simptoma upale
  • Pomoć je pri sprječavanju urinarnih infekcija
  • Ima prirodno antibiotsko djelovanje
  • Inovativni oblik – vrećice s granulama
  • Sadrži prirodne sastojke

Zbog svojih jedinstvenih osobina i potpuno prirodnih sastojaka Urifar® se preporučuje koristiti kao dodatak uz antibiotsku terapiju; zatim kod povremenih upala mokraćnog sustava, kao pomoć pri sprječavanju ponavljajućih upala, kao i postkoitalnih infekcija.

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!