7 seksi odgovora na 7 vrućih pitanja

sexy 4, jezik, oralni seks

Mislite da znate sve odgovore na vruća seksi pitanja? Vrijeme je da provjerite svoje znanje...

Pitanje br. 1: Moj partner želi da ga tučem. Na što moram pritom paziti?

Možete početi s nježnim udarcima ispruženim dlanom, stražnjom stranom četke za kosu ili kuhače. Odmah se zaustavite kada je vašem partneru dosta, a također je bolje da se okanite svega ako to zapravo ne želite. Sve što se prakticira u seksu mora biti zabavno objema stranama!

Pitanje br. 2: Kako svome dragom mogu ugađati vibratorom?


vibratorTako što ćete vibrirajući vrh svog pomagala voditi duž njegova penisa, kliziti njime po unutarnjoj strani njegovih bedara, posvetiti se spoju između mošnji i anusa te na kraju nježno lupkati po njegovoj rozeti dok ne poludi...

Pitanje br. 3: Pruža li veći penis intenzivniju senzaciju?

Vizualno dojmljiv primjerak muškog spolnog organa sigurno pobuđuje veći apetit nego onaj nešto manji. Međutim, seksualno iskusne žene znaju da mali debeljko često može postići bolje rezultate nego vitki dugonja jer će on pobuditi znatno intenzivnije trenje prilikom seksa. Statistički gledano, u prosjeku nam se nudi slijedeće: od 11.4 do 17.5 cm u erekciji, uz opseg penisa od maksimalno 12.6 centimetara.

Pitanje br. 4: Privlači me pomisao na seks s dvojicom frajera. Da probam?

Imate li već u vidu neke potencijalne kandidate? Ako da, što vas sprječava? Idealan je misionarski položaj, pri čemu će vam drugi muškarac klečati iznad glave, ili takozvani sendvič; dok vi klečite nad jednim partnerom koji vas uzima vaginalno, drugi u vas može prodrijeti straga, analno. Podrazumijeva se da su kondomi i suglasnost svih sudionika – obavezni!

Pitanje br. 5: Koji seksualni položaj osobito pali muškarce?


seksPrema aktualnoj međunarodnoj statistici, 44 posto svih muškaraca preferira jahaći položaj (ona na njemu), 39 posto tzv. doggy style (odostraga), 14 posto još se uvijek najradije odlučuje za dobar misionarski položaj, a samo 3 posto muškaraca se voli seksati stojećki. Što nam to govori? Naši su najdraži komotni, relativno ih je jednostavno zadovoljiti i zahvalni su kada se tako pozicioniramo ispod, iznad i ispred njih da im omogućimo uzbuđujuće prizore! 

Pitanje br. 6: Prilikom oralnog seksa ne bih htjela ići do kraja. Mogu li dirigirati njegov orgazam?

Obratite pozornost na njegove reakcije jer se tako nagoviješta njegov orgazam: žile na penisu iskaču, testisi se povlače u preponske kanale, a ud se počinje trzati. Kada to primijetite, istog trenutka maknite usne s penisa pa ga dalje stimulirajte rukom sve do orgazma. U drugoj varijanti možete palcem otprilike šest sekundi čvrsto stiskati donju stranu glavića ne biste li time privremeno spriječili izljev njegove strasti!

Pitanje br. 7: Proširi li se vagina zbog previše seksa?

Baš naprotiv! Redovitim seksom trenira se muskulatura zdjelice pa se slobodno držite svog programa fitnessa! Osim što proljepšava i čini vas vitkom i u formi, on k tome snaži vaš imunitet!

 

K. Ramić

 Prati nas na Viber Public Chatu!