Pravila seksa za jednu noć

par sretan poljubac

Seks za jednu noć ima vrlo jednostavan koncept – bez obveza, bez osjećaja (ili s vrlo malo njih), bez očekivanja, i s poprilično užitka. Oboje to želite, pa što onda može poći po krivu?

Apsolutno ništa ukoliko ste sasvim načistu što želite dobiti iz takvog odnosa i što točno ulažete. Za svaki slučaj, pročitajte male upute kako one night stand pretvoriti u maksimalni užitak i izbjeći moguće stranputice:

Činite to iz pravih razloga

Postoji li dobar razlog za one night stand? Zapravo, da. Takav luksuz u dobro odabrano vrijeme može djelovati terapeutski – zauvijek vas riješiti tereta prošlih veza ili vam podići seksualno samopouzdanje. Priuštite si seks za jednu noć samo ako iskreno želite odnos bez emocija, očekivanja i osobnosti. Ako tražite nešto drugo ili više, najbolje da prespavate – sami.

par u krevetuPrihvatite da jutro poslije može biti ružno

Što se emocija tiče seks za jednu noć je područje visokog rizika. Emocije idućeg jutra mogle bi vas poprilično uzdrmati. Čak i ako ste sebe uvjerili da vas neće biti briga ako telefon ne zazvoni, sve se to može promijeniti.

Ako ste pak raščistili za sobom da je to samo jedna noć obostranog užitka i ništa više, i možete emocije ostaviti po strani – onda je one night stand upravo ono što trebate.

Odvagnite što možete dobiti, a što izgubiti

  • Prijateljstvo: Kad jednom prijeđete tu granicu s prijateljem, stvari među vama više nikada neće biti iste.
  • Poslovni odnos: Seks s kolegom može vas dovesti do toga da tjednima izbjegavate jedno drugo.
  • Reputaciju: Uz rizik da zvuči staromodno - ako se vi i vaš one night stand krećete u istom društvu, govorkanja i tračevi su gotovo neizbježni.
  • Povjerenje: Ako ste u vezi, vaša prevara mogla bi spaliti važne mostove.
  • Samopoštovanje: Ne upuštajte se u kratke avanture ako mislite da seks bez osjećaja nije za vas. Razmislite što sve ulažete i hoće li nagrada biti vrijedni toga.

 D.Š.

 Prati nas na Viber Public Chatu!