Pitanja našim doktorima mogu postaviti samo prijavljeni članovi Ordinacije.

Prijavi se. Nemaš korisnički račun? Učlani se.

Vi pitate, naši liječnici odgovaraju!
Problemi mišićno koštanog sustava

Blaga nesigurnost u hodu, slaba koordinacija, mamurluk i umor

Objavljeno: 09.05.2016.

Poštovani, imam 33 godine i bolujem od povišenog tlaka kao i brat, mama, baka... Ne pušim, niti pijem alkohol. Pio sam ramipril 1.25 mg, iruzid 2,5mg/10mg, tarku 180/2 mg, sada sam na ramzidu 2,5/10 mg. Tlak mi je normalan uz terapiju. Međutim, moji problemi su stalna blaga nesigurnost u hodu, slaba koordinacija, mamurluk, umor. Jako rijetko imam i vrtoglavice (godišnje 3-4 puta) koje traju nekoliko sati. Obavio sam ekg, holter taka, holter ekg, ergometrija, krv, urin, eeg mozga, kolor dopler krvnih žila vrata, uzv srca. Sve je u normalnim granicama. Po potrebi popijem helex 0,25 mg nakon čega mi nesigurnost i mamurluk bude manji. Je li trebam mijenjati terapiju ili je problem u nečem drugom? Unaprijed zahvaljujem

Poštovani! Mislim da bi trebalo vidjeti da li je krvni tlak sa terapijom uredan, te da li je moguće da su ta Vaša nesigurnost u hodu i mamurluk od lijekova možda i od kralježnice.
Drago mi je što su Vam svi nalazi uredni, ali trebalo bi učiniti Holter RRa pod terapijom te pregled kod fizijatra. U svakom slučaju, počnite ss kardiološkom kontrolom.

Slična pitanja