Pomoć iz prirode za grlobolju i probleme u usnoj šupljini

grlobolja

Ne dopustite da vam grlobolja i sinusitis pokvare zimske radosti.

Briga za očuvanje zdravlja postaje sve veća preokupacija suvremenog čovjeka i sve je više pobornika mudre narodne izreke koja kaže da je bolje spriječiti nego liječiti.

Propolis predstavlja dragocjenu riznicu ljekovitih sastojaka koji se suvremenom čovjeku nude kao nezamjenjivi darovi prirode i prijatelji čovjekova zdravlja. Za biološku aktivnost propolisa zaslužni su flavonoidi. Propolis ima mnogobrojne biološke učinke: antibakterijsko, antimikotičko, antivirusno, anestezirajuće, zacjeljujuće, imunostimulirajuće i antitumorsko djelovanje.

Osim za jačanje imunološkog sustava, propolis se najčešće koristi za ublažavanje upalnih procesa sluznice usne šupljine i desni. Propolis vrši snažnu redukciju bakterija u ustima, istovremeno ubrzavajući zarastanje ranica na sluzokoži usta zahvaljujući epitelizirajućem djelovanju.

Budući da zaustavlja razmnožavanje bakterija u usnoj šupljini, propolis onemogućuje stvaranje zubnog plaka i karijesa, te je odličan za prevenciju i liječenje upala u usnoj šupljini i grlu. Zahvaljujući lokalno anestetičkom djelovanju, ublažava grlobolju te smanjuje bolnu osjetljivost zubi. Povećava čvrstoću zubne cakline, jača zubnu pulpu, smiruje akutnu i kroničnu upalu desni te liječi afte.

Pri liječenju karijesnog procesa zuba, propolis se pokazao učinkovitim za smanjenje bolova, jednako kao i u liječenju gljivičnih infekcija, ranica, erozija i drugih promjena nastalih u usnoj šupljini.

Propolis EPID – Vaš najbolji izbor

Tvrtka Specchiasol, lider u fitoterapiji, je posvetila niz godina znanstvenog istraživanja u sofisticiranim, vrhunski opremljenim, farmaceutskim laboratorijima, osmišljavanju i usavršavanju ekskluzivne patentirane metode ekstrahiranja propolisa - EPID.

Metodom EPID se dobiva pročišćeni i cjeloviti ekstrakt propolisa visoke bioraspoloživosti i stabilnosti. Specchiasol posvećuje veliku pažnju kombiniranju djelatnih supstancija sinergističkog djelovanja kako bi uzimanjem samo jednog proizvoda imali višestruku korist.

Za prevenciju i liječenje upala u usnoj šupljini i grlu, na raspolaganju su Vam Propoli EPID spray za usta različitih okusa, te Propoli EPID tablete za cuclanje koje ujedinjuju antibakterijsko, protuupalno i anestetičko djelovanje.

Tablete za cuclanje sadrže djelotvornu koncentraciju propolisa EPID uz dodatak vitamina C iz šipka i suhi ekstrakt crnog ribizla koji ima protuupalno djelovanje. Preporučaju se kod grlobolje, peckanja u grlu, promuklosti, afti.

Za vrijeme hladnih zimskih dana, često se susrećemo s problemom začepljenog nosa.

Propoli EPID spray za nos ublažava simptome sinusitisa i prehlade.

Ekstrakt pročišćenog propolisa EPID u kombinaciji s čistom morskom vodom, ekstraktima kamilice i skorušice učinkovito će riješiti problem začepljenog nosa bez oštećenja sluznice i olakšati disanje.

 Prati nas na Viber Public Chatu!