Novosti

Naučite kako pripremiti odličan ručak od ostataka mesa, ribe, jaja…

Centar za Nutricionizam u suradnji sa Centrom za edukaciju i informiranje potrošača u prostoru ZICER – Zagrebački inovacijski centar organizira besplatne radionice u okviru projekta “SRDAČNO, #HRANA” koji ima za cilj povećati svjesnost potrošača o racionalnom iskorištavaju hrane.

Laboratorij kuhanja vodi  Diana Gluhak Spajić mag. nutr. uz suradnicu Marinu Jakšić mag. nutr.

Prvi laboratorij naziva “Ne bacaj, pospremi – pakiranje, spremanje i čuvanje hrane na pravilan način” već je održan, a drugi, također besplatan naziva „Hrana ne mora biti otpad“ gdje su tema meso, riba i jaja, očekuje vas već ovu srijedu 19.6. 2019., u terminu od 18 do 20.30, na adresu Paviljon 12, Zagrebački velesajam (Avenija Dubrovnik 15 / 1.kat) – prostor Zagrebačkog inovacijskog centra.

Laboratorij kuhanja uključuje

#BESPLATNO PREDAVANJE
• Pregled o uspješnom ponovnom iskorištavanju hrane i kako to pozitivno utječe na okoliš ali i na naš novčanik
• Gdje, kako, kada i na koliko dugo spremamo svježu i već kuhanu hranu
• Rizici od infekcija od neadekvatnog skladištenja hrane

#BESPLATNI LABORATORIJ KUHANJA #cookshow

• Pametnu pripremu namirnica od ostataka mesa, ribe i jaja, gdje će se takmičiti dva tima u uspješnijem iskorištavanju hrane, koja bi inače bila bačena
• Cilj je izrada nekoliko recepata koji se mogu adekvatno pospremiti i koristiti u narednih nekoliko dana i kod kuće, kad prijedlog zdravih prehrambenih navika koje su u skladu s okolišem!

Svaki sudionik na će na poklon dobiti majicu #srdačnohrana
Sudjelovanje je besplatno, jer održivi Laboratorij kuhanja dio je projekta “Srdačno,hrana”.

Prijaviti se možete putem: tiny.cc/toq67y  

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo