Vrijedna donacija tvrtke Sandoz bolnici Sestre milosrdnice

diana-delic-brkljacic

Farmaceutska tvrka Sandoz prepoznala je potrebe kardiologije kliničke bolnice Sestara milosrdnica, te je odgovorila na te potrebe opremanjem jedne bolničke sobe.

Sandoz je opremio sobu za najteže bolesnike na kardiologiji kliničke bolnice Sestara milosrdnica s tri kreveta, ormarićima i slikama.

Sandozdoc. dr. sc. Diana Delić-Brkljačić, Igor Haralović i Jerko
                        Jakšić iz tvrtke Sandoz

"Novi bolnički kreveti ne samo da su ugodni za pacijente, već omogućavaju najbržu moguću intervenciju nad  pacijentom, u slučaju da je ona potrebna", istaknuo je na današnjoj primopredaji Igor Haralović, direktor Sandoz Hrvatska.

"Ponosni smo što ovim liječnicima možemo omogućiti da i prateće stvari slijede kvalitetu njihovog rada. Odlučili se na donaciju zato jer smo inače snažno prisutni u području kardiologije, te kontinuirano pratimo rad i potrebe kardiologa. Sada smo bili u mogućnosti te smo odgovorili na te potrebe", naglašava Haralović.

Donacija je predstavljena u prisutnosti doc. dr. sc. Diana Delić-Brkljačić, pročelnice zavoda za bolesti srca i krvnih žila KB Sestre milosrdnice.

"Mi, liječnici, svaki se dan trudimo maksimalno i stručno pomoći. Međutim neke druge stvari nas nažalost ne prate. U našem se sustavu puno novca troši na lijekove, što je nužno za liječenje bolesnika, ali i za neke druge faktore. Današnja donacija je velika pomoć nama, ali i bolesnicima da se konačno osjećaju ugodno tijekom liječenja", istaknula je doc. dr. sc. Delić-Brkljačić.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!