Danas pripremite ukusne cannellone sa špinatom i ricottom

canneloni, Shutterstock 278755802

Odličan recept!

Ako vam nedostaje ideja za današnji ručak, a nemate puno vremena, obavezno isprobajte ovaj jednostavan recept!

Tri zanimljive ideje za doručak s bananom

Potrebi sastojci

  • 400 g svježeg špinata
  • 20 g pinjola
  • 200 g ricotte
  • 3 jaja
  • Sol, papar, mast ili ulje
  • 1 režanj češnjaka
  • 16 cannelona
  • Parmezan
  • 100 g vrhnja

Priprema:

  1. Špinat blanširamo, ohladimo i narežemo. Namastiti posudu za pečenje i pećnicu zagrijati na 200 stupnjeva.
  2. Pinjole kratko popržiti. Sir pomiješamo sa jednim jajem te dodamo sol i papar. Nasjeckamo češnjak te dodamo smjesi. Pinjole nasjeckati i dodati.
  3. U sve dodati špinat. Smjesom punimo cannelone i složimo ih na posudu za pečenje.
  4. Posipamo parmezanom, a preostala jaja pomiješamo s vrhnjem i prelijemo preko cannelonea.
  5. Peči oko 35 minuta, poslužiti toplo

"Prljavih 12" – ovo su namirnice koje sadrže najviše pesticida

Dobar tek!

 

 

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!