Revolucionaran preokret u hrvatskim ljekarnama!

Himalaya

Suprotno dosadašnjoj ponudi lijekova na policama naših ljekarni, odnedavno je hrvatskom tržištu pristupila tvrtka Himalaya i izazvala pravu revoluciju!

Koliko god zapadnjačka medicina pomaže čovjeku raznim lijekovima, ipak se često postavlja pitanje koliko štete nanose lijekovi koji nam u jednu ruku pomažu.

Sigurno je da štete jetri, bubrezima, želucu i probavnom sustavu pa čak i srcu...

Tvrtka Himalaya prva je u Hrvatskoj koja nudi proizvode koji će vam pomoći da riješite svoje zdravstvene tegobe bez popratnih nuspojava, spojivši znanje Istoka i najsuvremenije tehnologije Zapada. To znači da uporabom ovih preparata nećete ni na koji način naštetiti svome tijelu, a to vam jamče niz certifikata i nagrada koje je tvrtka Himalaya osvojila u 82 godine svojega djelovanja. 

Himalaya

Nakon što je 2011. godine dobila priznanje Reader's Digest za najpouzdaniju marku iz svojega područja, svoje je tržište proširila sa sedamdeset zemalja svijeta konačno i u Hrvatsku.

Što je revolucionarno Himalaya donijela u Hrvatsku?

Preparate koji su Ayurvedski! Oni koji znaju da je Ayurveda majka svih medicina, o čemu postoje pisani dokazi stari preko 5000 godina, znaju da je riječ o preparatima koji su posebni zbog svog 100 posto prirodnog sastava!

Najstarija biljno-mineralna receptura na svijetu, bez ikakvih štetnih i umjetnih dodataka, pomaže vašem tijelu da postane i ostane zdravo.

Himalaya 1

Ime Himalaya nije slučajnost - otamo dolazi tajna dugovječnosti i zdravoga života, tamo se uzgajaju biljke koje koriste našem zdravlju. Preko 200 rijetkih biljnih vrsta, inače nedostupnih na našem području, naći ćete u ovim preparatima:

  • Ayurslim - pomaže kod smanjenja tjelesne težine
  • Cystone - ublažava tegobe mokraćnog sustava
  • Rumalaya forte kapsule i gel - ublažavaju reumatske tegobe i bolne zglobove
  • Tentex Royal - jača seksualnu vitalnost muškaraca
  • Hemolex - ublažava tegobe kod pojave hemeroida

To je tek početak, Himalaya je tek zakoračila u Hrvatsku, ali radosno najavljujemo svima koji misle da nam priroda daje najbolje od sebe, da možete po prvi puta na policama naših ljekarni pronaći proizvod koji će vam pomoći kakav god zdravstveni problem imali, a da pritom ne morate dugoročno strahovati za svoje zdravlje.

Više informacija o Himalayi možete doznati na www.himalayahrvatska.com, a ova revolucija vam je dostupna u cijeloj Hrvatskoj u sljedećim ljekarnama: http://www.himalayahrvatska.com/prodajna-mjesta.html

S Himalayom dosegnite vrh zdravlja!

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!