Doskočite probavnim problemima tijekom blagdana uz pomoć Digestfooda

Diner dining dinner 761854

Obilan blagdanski meni, prekomjerni užici u mesu, slatkome i ostalim delicijama, može teško sjesti na želudac. Teško je svemu tome odoljeti, ali možemo doskočiti boljoj probavi uz pomoć iz prirode.

Koji su simptomi poremećaja probave i intolerancije hrane ?

Simptomi poremećaja probave uslijed blagdanskog prenajedanja su nadutost, osjećaj težine u trbuhu, učestali plinovi, grčevi, podrigivanje, poremećaji pražnjenja crijeva i slično. Ove simptome možemo ukloniti dodatnim unosom enzima, koji su aktivan sastav DigestFood-a iz Bioploda.

Uzimanjem Digestfooda uz svaki obrok pomažemo razgradnji hrane u želucu, pa tako gušterača ne mora proizvoditi dodatne enzime, a samim tim hrana postaje lakše probavljiva.

Što je Digestfood ?

DigestFood je mješavina probavnih enzima (proteaze, tripsin i kimotripsin) za probavu proteina, lipaze za probavu masti, amilaze i amiloglukozidaza za probavu ugljikohidrat. Probava počinje u ustima i uglavnom se završava u početnom dijelu tankog crijeva, a svi navedeni enzimi su neophodni za razgradnju sastojaka hrane.

Koristi se kod poremećaja probave sastojaka hrane, odnosno intolerancije na pojedine sastojke hrane itd, a posebno je koristan tijekom blagdana i kod prekomjernog i neumjerenog unosa hrane tj. prejedanja.

DigestFood nakon nekoliko minuta otklanja osjećaj težine izazvan prekomjernim unosom hrane, uspostavlja normalnu probavu i otklanja simptome.

Budi zdrav kao dren uz Digestfood iz Biolpolda! Dostupno u ljekarnama, biljnim ljekarnama i putem web shopa: https://www.bioplod.hr/prodavaonica/pharma-line/digestfood/

www.bioplod.hr

 

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!