Ana Maletić rođena je 1984. godine i od najranije dobi znala je da želi postati liječnica. 2009. godine diplomirala je na medicinskom fakultetu u Zagrebu, a specijalistički ispit iz područja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije polžila je 2017. godine.

Već tijekom studija je pratila roditelje na kongresima, pripremala predavanja, provodila studije i bilježila uspjehe. Transplantaciju kose usavršila je na vodećim klinikama u Francuskoj i Poljskoj, kemijski piling u Francuskoj i Izraelu, a u Francuskoj i Izraelu i aplikaciju filera hijaluronske kiseline i botulinum toxina. Valja napomenuti da je dr. Ana Maletić jedina hrvatska liječnica primljena u krug najboljih: ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery. Međunarodno društvo za transplantaciju kose koje okuplja samo najbolje liječnike svijeta.

S obzirom na veliko iskustvo i odlične rezultate laserskih estetskih zahvata, Poliklinika Maletić je 2008. godine proglašena edukacijskim centrom LAHA (Laser and health academy), čime je institucionalizirana kao Akademija za obuku liječnika iz područja laserskih estetskih zahvata. U tom smislu Polikliniku Maletić posjećuju kirurzi esteske medicine iz cijelog svijeta kako bi učili i od najboljih.

Osim svakodnevnoj praksi, liječnici Poliklinike Maletić izuzetno su posvećeni edukaciji i širenju znanja, do sada su izdali šest knjiga o estetskoj kirurgiji, a zadnja izdana prevedena je i na engleski jezik.

Dr. Ana Maletić unatoč tolikom uspjehu ne staje, sudjeluje na kongresima i seminarima, predaje, provodi istraživanja i usavršava svoje znanje. Najvažniji su joj ipak njezini pacijenti – na raspolaganju im je u novootvorenoj Poliklinici Maletić u Zagrebu na adresi Medveščak 23/1 ili u Poliklinici u Daruvaru.

 www.maletic.eu