simbex tim, tomislav de both, irena suznjevic, tamara stevic, sinisa batcha
Autori

SimBex tim

Piše kolumnu: SimBexov paket zdravlja

Članovi SimBex tima:
Tomislav De Both, spec. urolog, ravnatelj Poliklinike SimBex
Tamara Stević, dr. med., voditeljica ordinacije za ortomolekularnu dijagnostiku
Siniša Batcha, product manager
Irena Sužnjević, voditelj tržišne komunikacije

SimBex je započeo s radom i pomoći ljudima 1992. godine.
I od tada smo otvorili smo tabu teme i prvi progovorili  o inkontinenciji, problemu o kojem nitko nije htio pričati. Bolestan čovjek se liječi, a inkontinentan se srami i zato za te koji se srame svog problema, radimo stalno, pomažemo stalno i zbrinjavamo stalno.
Edukacije o inkontinenciji, vježbama, zdravlju, prevenciji, pravilnoj primjeni pomagala; pomoć mnogobrojnim udrugama i naravno osobama s invaliditetom; istraživanja koja smo proveli; standardi kvalitete koje smo uveli, su samo dio našeg rada. Pomoć djeci bez roditelja, umirućim bolesnicima, pomoć u zbrinjavanju rana, stalna  pomoć inkontinentnim i osobama s problemom dekubitusa su dio naše svakodnevice.

Osnovali smo Zakladu koja pomaže osobama starije životne dobi i onima koji pate od inkontinencije. To je jedina takva Zaklada na ovom područuju. Osnovali smo i Polikliniku SimBex u svrhu lječenja inkontinencije i kao potporu Zakladi.
Ponosni smo na vrhunsku kvalitetu naših pomagala, jer ih konstantno razvijamo, jer se osoba koja ih koristi osjeća sigurnom, prestaje biti izolirana, funkcionira normalno, ima kvalitetniji život.
Naši članovi Zaklade SimBex, kojih je preko 3500,  su pokazatelj da nam je uspjelo pomoći mnogima kojima je pomoć zaista bila potrebna.
Kako su prolazile godine tako smo se mi sve više okretali cjelokupnom stanju organizma, kvaliteti života prije svega i prevenciji; zato smo povećali našu ponudu najkvalitetnijih pomagala za bolji život osoba s invaliditetom, sportaša, mama i beba i svih ostalih koji žele pomoći vlastitom zdravlju.
SimBex tim je samo produžena ruka SimBexa, u službi pomoći i prevenciji te olakšavanju života ljudi.