tomislav tomic
Autori

Tomislav Tomić, autor i life coach

Piše kolumnu: Dobre vibre

Od svoje osamnaeste godine Tomislav se bavi različitim metodama koje utječu na razvoj i širenje svijesti. Najveći izazov pronalazi u otkrivanju dodirnih točaka između drevnih duhovnih učenja i moderne znanosti, a posebno kvantne fizike.

Srednju školu završio je u Jelsi na otoku Hvaru. Diplomirao je na pravnom fakultetu u Zagrebu, a nedugo nakon toga položio je i pravosudni ispit. Trenutno je upisan na Metaphysical University of Sedona (SAD) i pručava učenje dr. Paula Leona Mastersa.

Autor je brojnih članaka na temu samorazvoja, knjige "Drevni ključevi radosti; osvijestite izvornu sreću u sebi“ koja je za sada objavljena u HrvatskojSAD-uPoljskoj (uskoro i na arapskom jeziku) te knjige “Zaboravljena vještina; umijeće svjesnog kreiranja željenih iskustava” (objavljena u Hrvatskoj i SAD-u).

Njegova nova knjiga “Zaboravljeno iskustvo: naučite kako osvijestiti svoju životnu svrhu i prepustiti se božanskom vodstvu” izlazi uskoro!

Najdraži autori: Bob Proctor, Esther i Jerry Hicks, Gregg Braden, David Cameron Gikandi, Sanaya Roman, Amit Goswami, Fred Alan Wolf, Wallace D. Wattles, Charles F. Haanel, William Atkinson, Florence Scovel Shinn, Norman Vincent Peale, Osho, Wayne Dyer…

Tomislav je, također, osnivač i urednik popularne Facebook stranice “Dobre vibre” koja trenutno ima preko 12.500 fanova…

Za više informacija o njegovim knjigama te life coaching programu posjetite stranicu Tomislav Tomić Coaching.