Poliklinika Breyer na novoj lokaciji u Centru Bundek

poliklinika_breyer-090914

Poliklinika Breyer 15. rujna otvara vrata još jednog, novouređenog i visokofunkcionalnog laboratorijskog prostora u kojem je moguće obaviti cjelokupnu biokemijsku i mikrobiološku laboratorijsku dijagnostiku. Novi laboratorijski prostor nalazi se u sklopu Centra Bundek, Ede Murtića 9, na njegovoj istočnoj strani. Kao i postojeći laboratorij u Ilici 191, i ovaj je opremljen suvremenom i visokokvalitetnom dijagnostičkom opremom, dok profesionalno i stručno osoblje medicinskih biokemičara i mikrobiologa, jamči cjelovitu, brzu i preciznu laboratorijsku obradu.

Ravnateljica Poliklinike Breyer, magistra Hana Breyer Priselac s velikim je zadovoljstvom dočekala otvorenje nove, druge po redu lokacije:

''Iznimno smo sretni i ponosni što se naša ustrajnost, kontinuirano ulaganje u znanje i kvalitetu usluge isplatilo te što smo u mogućnosti našim klijentima ponuditi još jednu lokaciju gdje im je na raspolaganju cjelokupna laboratorijska dijagnostika. Uz postojeći laboratorij u Ilici 191 te ovaj novootvoreni prostor u sklopu Centra Bundek povezali smo centar grada s Novim Zagrebom, i nadam se našim klijentima olakšali vođenje brige o svome zdravlju i zdravlju njihovih bližnjih", izjavila je magistra Hana Breyer Priselac, ravnateljica Poliklinike Breyer.

Posljednje dvije godine bile su strateški usmjerene na rast i razvoj usluga Poliklinike Breyer: ''Nakon prošlogodišnjeg otvaranja mikrobiološkog laboratorija odlučili smo se i za ovaj veliki korak. Uočili smo potrebu naših klijenta za dvjema lokacijama i vjerujemo kako ćemo ovim otvorenjem opravdati očekivanja naših sadašnjih, a nadamo se i budućih klijenata", zaključila je ravnateljica.

Breyer

Novi laboratorij površine je 120 kvadratnih metara i svojim je uređenjem u potpunosti prilagođen potrebama klijenata: prozračna i udobna čekaonica, prostran i funkcionalan toalet, osigurana zona privatnosti pri uzimanju uzoraka krvi... ''Unutar modernog i prozračnog interijera novog laboratorija, isprepliću se opuštajući tonovi plave boje i boje pijeska, uz detalje od prirodnog jasena. Klijentima je osigurana maksimalna sigurnost, privatnost i udobnost velikom pažnjom prema svim detaljima. Holističkim pristupom dizajnu, nastojala se postići harmonija i sklad u oblikovanju interijera", pojasnila je arhitektica Gordana Vresnik, zadužena za projektiranje i uređenje interijera novog laboratorija.

Oba laboratorija Poliklinike Breyer su elektronski povezana, stoga su svi podaci o prethodnim posjetama laboratoriju, kao i nalazi pretraga, klijentima dostupni u oba laboratorija, bez obzira u kojem od njih je pretraga izvršena. Identično je i obilježavanje uzoraka bar-kodom tako da je eliminirana i najmanja mogućnosti zamjene uzoraka.

Breyer

Na obje lokacije Poliklinike Breyer moguće je uz kompletnu mikrobiološku analizu obaviti i velik broj pretraga među kojima se posebno ističu Prenatalni DNA Harmony test, Kalprotektin – biljeg upalnih procesa u crijevima, test na prisutvo klamidija iz urinotrakta te srčani marker NT – omogućava brzu dijagnostiku i praćenje liječenja slabosti srca – iznimno korisne pretrage koje čine ponudu Poliklinike Breyer jedinstvenom.

Novootvoreni laboratorijski prostor u sklopu Centra Bundek za sada će raditi od 7 do 16 sati, a uzroci se zaprimaju do 14 sati. Osim dva osigurana parkirna mjesta ispred samog laboratorija dostupan je i parking u javnoj garaži Centra Bundek te na svim okolnim parkirnim mjestima.

Laboratorij u Ilici 191 i dalje će raditi prema svom uobičajenom radnom vremenu: od 7 do 18 sati te svaku subotu od 8 do 12 sati.

Dolazak nije potrebno unaprijed dogovarati, a većina je nalaza gotova isti dan te se nalazi klijentu mogu poslati e-mailom, poštom ili faksem. Za sve upite stručno osoblje Poliklinike Breyer stoji na raspolaganju putem e-maila lab@breyer.hr, dok je dodatne informacije o pretragama u ponudi Poliklinike, kao i pripremama za iste, moguće dobiti na Breyer.hr.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!