Poliklinika Dijagnostika 2000

Dijagnostika 2000 - Poliklinika za radiologiju i neurologiju

Radiologija

Adresa: Martićeva 63a
10000 Zagreb

Radno vrijeme: radni dan 08:00 - 18:00

Telefon: 01 4640 902

Fax: 01 4556 282

O nama

Dijagnostika 2000 – suvremeni pregledi za vašu sigurnost

Poliklinika za radiologiju, neurologiju i nuklearnu medicinu vrhunska je zdravstvena ustanova koja vam omogućuje najsigurniji put do dijagnoze i liječenja vaših tegoba. Dijagnostika 2000 je najmodernije opremljena dijagnostička poliklinika na ovim prostorima. Opskrbljena je najsuvremenijim uređajima za kompletnu radiološku obradu pacijenata: magnetnom rezonancijom (MR) najnovije generacije, visokorezolutnom kompjuteriziranom tomogracijom (MSCT) te suvremenim uređajem za mamografiju.

Svaki radiološki nalaz prate, očitavaju i provjeravaju vrhunski stručnjaci specifičnih područja radiologije i neurologije, te prema potrebi i ostalih specijalnosti. Neurolog, sveučilišni profesor koji radi u suradnoj ustanovi, vaše će tegobe uvjetovane različitim neurološkim poremećajima (glavobolja, vrtoglavica, poremećaj moždane cirkulacije, epileptičke manifestacije, multipla skleroza, Parkinsonova bolest, poremećaj pamćenja i koncentracije, problemi disk-hernije) kompetentno dijagnosticirati, liječiti te vam pružiti sva pojašnjenja i savjete.

Kao novost u ponudi poliklinike ističe se Avanto program, sistematski i managerski pregled MR-om od glave do pete. Ovaj uređaj koristi revolucionarnu TIM tehnologiju koja omogućava dobivanje cjelovite slike ljudskoga dijela u jednom pregledu. Snimanje samo anatomije tijela stvar je prošlosti - sada se dobivaju i prikazi funkcije, fiziologije organa. Primjerice, uz anatomski oblik srca moguće je iz slike odrediti i vitalnost srčanih mišića, kao i protok krvi. Kako biste potvrdili svoje zdravlje ili rano otkrili bolest u začetku, preporučuje se obaviti ovaj suvremeni sistematski pregled. Provjerite zdravlje za vašu sigurnost i za sigurnost vaše obitelji.