Glumičić & Džepina Medical Group

Glumičić & Džepina Medical Group

Anesteziologija, Kirurgija, Poliklinike

Adresa: Prilaz Gjure Deželića 56
10000 Zagreb

Radno vrijeme: Ponedjeljak: 14:00 - 17:00
Srijeda i petak: 10:00 - 13:00
Ostalo po dogovoru.

Telefon: 01 3779 129 - dr. Glumičić
01 3

Fax: 01 3777 681 - dr. Glumičić
01 3

O nama

Otvorivši privatnu specijalističku praksu 1994 godine posvećenu isključivo estetskoj kirurgiji, bili smo među pionirima naše struke na ovim prostorima  te se već tada odlučili da ćemo slijediti najmodernije trendove u svijetu na području estetske kirurgije, te svim našim pacijentima omogućiti najkvalitetniju uslugu. Tokom proteklih godina sudjelovali smo na desecima svjetskih i domaćih kongresa i simpozija posvećenih estetskoj kirurgiji, te otvorili vrata naše ustanove svim dobronamjernim kolegama i medicinarima koji su željeli učiti od nas kao i mi od njih. Svim medijima koji su to željeli također smo bez ikakvih rezervi, i uz obvezno dopuštenje pacijenata, dopustili da prikažu mogućnosti, baš kao i potencijalne rizike ove prekrasne struke čiji je cilj – ne samo učiniti čovjeka mlađim i ljepšim – već mu vratiti samopouzdanje i vjeru u sebe. Operiravši tokom svih tih godina tisuće zadovoljnih pacijenata te stvorivši time i ogromno iskustvo, krajem 2006 godine bili smo, kao jedina ustanova iz Hrvatske, aktivni sudionici na "Simpozijumu Eksperata" održanom u Parizu, namijenjenom edukaciji svjetski priznatih kirurga i ustanova te posvećenom najkvalitetnijim i najmodernijim trendovima u estetskoj kirurgiji i tzv. "State of the Art" kirurškim tehnikama i materijalima. Vjerujemo da smo zahvaljujući našem predanom radu i brojnim pacijentima iz Hrvatske i inozemstva u potpunosti zaslužili da budemo uvršteni u taj ekspertni krug estetsko  kirurških klinika u svijetu.


Slijedeći svjetske trendove te želeći našim pacijentima ponuditi maksimalnu kvalitetu usluge, od prije 3 godine našem se je timu pridružio jedan od vodećih hrvatskih specijalista plastične i rekonstruktivne kirurgije – Docent dr. sci. Ivo Džepina. Nakon više od 20 godina rada na Klinici za plastičnu kirurgiju na KB "REBRO" i velikog iskustva stečenog tokom tih godina, Docent dr. Džepina odlučio je posvetiti se privatnoj praksi  i estetskoj kirurgiji, pridružujući se našoj ustanovi i dajući novu dimenziju našem uigranom kolektivu.

Ovom smo suradnjom svim našim pacijentima omogućili, po potrebi, mogućnost timskog pristupa i timskog rada čime se kvaliteta naše ponude svrstava bok uz bok sa najkvalitetnijim ustanovama za estetsku kirurgiju u svijetu.

Moto naše POLIKLINIKE "Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića" najbolje govori o ljudskoj potrebi i pravu kako na tjelesno, tako i duševno zdravlje gdje je osjećaj zadovoljstva samim sobom i svojim izgledom integralni dio tog procesa.

Svim našim dosadašnjim pacijentima želimo se zahvaliti na ukazanom povjerenju, a upravo je to povjerenje naš najveći ponos i naša najveća preporuka za sve buduće pacijente koji se odluče posjetiti nas.

Dobro nam došli!