Grama-med, ordinacija za fizikalnu med. i rehabilitaciju, ortopediju i fizikalnu terapiju

Grama-med, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju i fizikalnu terapiju

Fizikalna medicina i rehabilitacija, Fizikalna terapija, Ortopedija

Adresa: Gandhijeva 3
10000 Zagreb

Radno vrijeme: pon. i sri.: 08:00 - 21:00 sati
uto. i čet.: 07:00 - 20:00 sati
petak: 08:00 - 18:00 sati

Telefon: 01 3455 041

Fax: 01 3455 041

O nama

Ordinacija GRAMA- MED zdravstvena je ustanova za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju i fizikalnu terapiju. Osnovana je 2007. godine i bavi se poremećajima i bolestima mišićno-koštanog sustava. Za nas je svaki pacijent jedinka kojoj pristupamo individualno u svrhu liječenja, praćenja i prevencije bolesti.

Vaše ponuđeno povjerenje – cilj je našeg napretka.

Fizikalna terapija je grana medicine u kojoj se primjenjuju razni oblici energije u svrhu prevencije, liječenja i rehabilitacije bolesnika. Rehabilitacija je širi pojam od fizikalne terapije budući da se radi o holističkom pristupu bolesniku koji nije usmjeren samo na organski sustav nego i na sve sfere života čovjeka, a s ciljem dijagnostike i otklanjanja nesposobnosti. Fizikalna terapija je sa svojim metodama u službi rehabilitacije.

Prema vrsti fizikalnog agensa, fizikalna terapija ima pet velikih cjelina:
- mehanoterapiju
- termo i krio terapiju
- elektroterapiju
- fototerapiju
- prirodne činitelje

Ortopedija je grana medicine koja se bavi izučavanjem i liječenjem bolesti i povreda kostiju, zglobova i mišića. Unutar ljudskog tijela nalazi se više od 200 zglobova i 700 mišića i ako je samo jedan od njih ozlijeđen, bilo kao posljedica traume ili degenerativne promjene, vaše će tijelo ozljedu osjetiti i bolnim je simptomima iskazati. Budući da je bol neprirodno stanje organizma, naš visokokvalificiran stručni tim će omogućiti što brže poboljšanje vašeg zdravlja, rehabilitaciju prije i nakon operacije, kako biste u što kraćem vremenu bili spremni vratiti se svojim svakodnevnim aktivnostima.