Ledikdent dentalni centar

Ledikdent dentalni centar

Stomatologija

Adresa: Vladimira Varićaka 22
10000 Zagreb

Radno vrijeme: Pon., sri. i pet.: 09:00 - 15:00
Uto. i čet.: 14:00 - 20:00

Telefon: 01 7771 705

O nama

Ledikdent je novootvoreni dentalni centar u Novom Zagrebu,  Sloboština, a naziv označava početna slova naših imena. Na simboličan način smo htjeli približiti pacijentima našu brigu za cijelu obitelj. Naš dentalni centar je obiteljski vođen posao i kao obitelj smo uključeni u sve dijelove rada i usluga koje nudimo. Zbog toga svoj posao radimo vrhunski, sa željom da se osjećate ugodno i sigurno, baš kao kod svoje kuće, pri čemu smo se trudili da i unutrašnje uređenje prostora pruža ugodnu atmosferu. Osim članova obitelji, u našem timu se nalaze i stručnjaci, specijalisti iz područja konzervativne stomatologije, ortodoncije i oralne kirurgije.

 Posebnost Ledikdenta

Glavna posebnost Ledikdenta je zasebna ordinacija za djecu i jedina smo takva ordinacija u Zagrebu. To znači da je u našem dentalnom centru jedna ordinacija rezervirana samo za najmlađe. U njoj je sve podređeno klincima, od posebnog ulaza, veselog uređenja i gledanja crtića do profesionalnog pristupa i suvremene opreme.

Jednaku pažnju posvećujemo odraslima jer znamo da se i odrasli vole nalaziti u ugodnom ambijentu i društvu, ali prije svega dobiti kvalitetnu i brzu uslugu. Koristimo samo kvalitetne materijale i nudimo kvalitetnu uslugu i kada je o kvaliteti riječ ne radimo kompromise, radimo isključivo ono što smatramo da je vrijedno uloženog vremena i novca.

 Zašto odabrati Ledikdent?

Glavna filozofija našeg tima i obitelji je ponuditi našim pacijentima maksimum od sebe. Svoj posao odrađujemo pošteno i časno s namjerom da svojim pacijentima pomognemo riješiti problem. Prije svega želimo zadovoljiti funkcionalnost i učiniti pacijenta zadovoljnim, što naravno uključuje i estetsku komponentu. Upoznati nas možete na prvom, besplatnom, pregledu gdje će te dobiti osnovne informacije o stanju vaših zubi te mogućnostima koje Vam nudimo.