Ortoimplant DENTAL SPA

Ortoimplant DENTAL SPA

Stomatologija

Adresa: Ilica 283
10000 Zagreb

Radno vrijeme: Radnim danom: 9:00 - 17:00

Telefon: 01 3703 498

Mobitel: 098 358 857

O nama

ORTOIMPLANT – DENTAL SPA

Privatna zdravstvena ustanova Ortoimplant osnovana je 2006. godine, a koordinacija aktivnosti započela je 1993. godine. U sklopu tvrtke Ortoimplant djeluje stomatološka ordinacija i samostalni zubotehnički laboratorij. Tvrtka je funkcijski certificirani Centar kvalitetne implantologije.

Voditelj i vlasnik je Zdenko Trampuš, dr.dent.med., funkcijski implantolog. Ortoimplant je jedno od vodećih mjesta u Zagrebu kada je riječ o funkcijskoj stomatologiji. Tvrtka okuplja renomirani stomatološki tim (školovanje u SAD-u, Njemačkoj, Italiji, Japanu, Singapuru, mnoštvo certifikata, diploma i priznanja) kojem je na jednom mjestu dostupno sve od estetskih zahvata, kompletnih rekonstrukcija, funkcijske terapije, implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije.

Tvrtka nudi integrirani koncept liječenja - pomoću cjelovitog estetsko - funkcijskog koncepta pacijenti mogu u kratkom vremenu doći do savršenih zubi. Know-how na najvišoj razini u skladu s posljednjim znanstvenim dostignućima: praćenje trendova i korištenje najsuvremenije tehnologije u radu.

DENTAL SPA - jedinstveni koncept liječenja u Hrvatskoj koji će potpuno promijeniti doživljaj odlaska stomatologu! Zagrebačka zdravstvena ustanova nudi najbolju kompletnu stomatološku uslugu na jednom mjestu.

U Ortoimplantu se godišnje obavi oko 500 implantoloških  zahvata prilikom kojih se koristi  novi 3D kompjuterski program koji za vrijeme i najmanjeg  zahvata točno pokazuje položaj implantata i instrumenata. Pacijent će tako cijeli život moći snažno i slobodno gristi bez straha!

Fiksni aparatić

Pomoću modernog fiksnog aparatića, nepravilni se zubi mogu izravnati u svakoj dobi. U ordinaciji Ortoimplant nude se nevidljiva rješenja (lingvalna metoda). Kod ove metode bravice se umjesto na vanjsku stranu učvršćuju na unutarnju stranu zubi. Također jedini u Hrvatskoj, prakticira i AOO metodu, koja omogućuje da se krivi zubi isprave već nakon nekoliko tjedana! Metoda je osobito atraktivna za one koji privatno ili poslovno imaju mnogo kontakta s ljudima ili moraju puno govoriti...

U svim uslugama posebna pažnja se pridaje zubima kao nužnim faktorima pri govoru i žvakanju. Kad oni uspostave svoj sklad, zajedno sa simetrijom lica, popravit će se i simetrija tijela što će utjecati i na pravilan hod! Kombinacijom raznih postupaka postići će se sklad osmijeha, lica i tijela.

Endodontska terapija

U Ortoimplantu smatraju da se zubobolja ne mora riješiti vađenjem zuba, već ju je moguće liječiti endodontskom terapijom. U liječenju zuba pristupa se 3D obradi korijenskih kanala, pomoću najnovije hi-tech opreme za tu vrstu zahvata, tako da su Vaši zubi u minimalnom broju posjeta izliječeni i spašeni, a Vi ste oslobođeni boli i nelagode.

Zubotehnički laboratorij

Zubotehnički laboratorij Ortoimplanta je jedini funkcijski certificirani laboratorij u Hrvatskoj, koji jednom godišnje provodi edukacije zubnih tehničara, a nalazi se pod istim krovom kako bi od početka postojala usklađenost specijalista, tehničara i pacijenta. Zaposleni u laboratoriju Ortoimplanta slove kao "vrhunski dizajneri" zubne tehnike, stalno su na licu mjesta i aktivno se uključuju već u fazi planiranja. Oni također sami razgovaraju s pacijentima o njihovim željama kao i mogućim rješenjima.

Ortoimplant se može pohvaliti da su svojim dosadašnjim radom i kvalitetom usluge uspjeli zadovoljiti visoke zahtijeve ISO standarda te su na taj način osigurali ISO 9001:2008 certifikat kvalitete.

Usluge

  • Implantati
  • Ortodoncija
  • Protetika
  • Endodoncija
  • Estetika