Adresa: Bukovačka cesta 238
10000 Zagreb

Radno vrijeme: Pon. - Pet.: 08:00 - 20:00 sati

Telefon: 01 2444 414

Fax: 01 2444 412

O nama

Poliklinika dr. Lacić je privatna zdravstvena ustanova koja pruža široki spektar specijalističkih i subspecijalističkih medicinskih usluga u svrhu rješavanja zdravstvenih problema naših pacijenata.

Poliklinika je smještena u novoizgrađenom medicinskom objektu, u mirnom dijelu Zagreba, koji je projektiran i izveden po najsuvremenijim svjetskim standardima za prostore u kojima se pruža isključivo medicinska usluga. Ispred poliklinike je osigurano privatno parkiralište za pacijente.

Visoki stručni (preko 30 liječnika specijalista i subspecijalista) i tehnološki (najsuvremenija medicinska oprema) standardi koji su postavljeni u našoj ustanovi omogućuju nam da brzo i pouzdano razriješimo i najteže kliničke probleme.
Rad u Poliklinici je organizar u obliku subspecijalističkih centara i ambulanti za neinvazivnu dijagnostiku i liječenje različitih organa i organskih sustava ljudskog organizma.

Istovremeno se na nivou Poliklinike ostvaruje sveobuhvatni i individualni pristup cjelovitom rješenju zdravstvenih problema određenog pacijenta kao i preventivni sistematski pregledi.

Ukoliko Vam ovakav medicinski pristup rješavanju zdravstvenih problema i prevenciji zdravlja suvremenog čovjeka odgovara, biti će nam uistinu zadovoljstvo pružiti Vam takvu skrb.

Poliklinika je suradna ustanova CROATIA, GRAWE i VANBREDA INTERNATIONAL osiguranja.