Poliklinika Šlaj - Anić

Poliklinika Šlaj - Anić

Dermatovenerologija, Ortodoncija, Poliklinike, Stomatologija

Adresa: Štoosova 26
10000 Zagreb

Radno vrijeme: Radnim danom: 07:00 - 21:00
Subotom: 08:00 - 14:00

Telefon: 01 2300 888

Fax: 01 2300 988

O nama

Poliklinika Šlaj-Anić je najmodernije opremljena stomatološka poliklinika u Republici Hrvatskoj. Na preko 1000 m² nalazi se devet kompletno opremljenih zubnih ordinacija te operacijska sala u kojima pružamo vrhunske usluge iz svih grana stomatologije. Osim dentalne medicine nudimo i usluge u dermatovenerologiji. Naše tri dermatološke ordinacije također su vrhunski opremljene i smještene u najmodernijem prostoru.

Unutar poliklinike osim stomatoloških i dermatoloških ordinacija također se nalazi i digitalni dentalni rendgen te zubotehnički laboratorij, što nam omogućava da pacijentu pružimo kompletnu brigu za zdravlje i ljepotu osmijeha. Posjetite nas u centru Zagreba, u blizini Kvaternikovog trga na adresi Štoosova 26.

Naša najveća vrijednost su najbolji liječnici iz različitih područja dentalne medicine, a od nedavno i dermatologije. Zaposlenike klinike čine vodeći zdravstveni stručnjaci od kojih su mnogi sveučilišni djelatnici te kliničari s iskustvom u Hrvatskoj i svijetu. Svi naši doktori neprekidno se usavršavaju i prate najmodernije trendove u razvoju medicine čime osiguravamo najbolji tretman svojim pacijentima.

Svakom pacijentu pristupamo individualno jer smatramo da ga je potrebno gledati kao osobu i upoznati njegove životne navike i potrebe. Jedino takvim pristupom možemo pružiti vrhunsku uslugu i savršen osmijeh koji podiže samopouzdanje važno za uspješan profesionalni i privatni život.