Privatna stomatološka ordinacija Balenović

Privatna stomatološka ordinacija Balenović

Stomatologija

Adresa: Pavla Hatza 23
10000 Zagreb

Radno vrijeme: po dogovoru
subota: po dogovoru

Telefon: 01 4923 392

Mobitel: 098 386 552

Fax: 01 4923 392

O nama

Privatna stomatološka ordinacija Balenović je započela s radom 1968. godine na istom mjestu gdje se i danas nalazi, nekadašnjoj Ul. 8. maja br. 8, a danas Pavla Hatza br. 23. U to doba bila je među prvim privatnim praksama u Zagrebu, a i tadašnjoj državi. Osnovao ju je dr. Ivan Balenović, nakon povratka sa stručnog usavršavanja u Bernu, Švicarska. Po opremljenosti i stručnosti već je tada prednjačila, a ista tradicija njegovana je kasnijih desetljeća, kao i današnjih dana.

 Usluge


U ordinaciji se obavljaju sve vrste stomatoloških usluga, od dječje i preventivne stomatologije, do složenih kirurško-protetskih zahvata:

  • Profilaksa
  • Parodontologija
  • Estetska restorativna stomatologija
  • Protetika (keramičke ljuskice, krunice...)
  • Implantologija.
  • Ortodoncija
  • Izbjeljivanje
  • Dječija stomatologija

Tim


Dr. Nino Balenović u ordinaciji radi od 1994. godine i nastavio je obiteljsku tradiciju, a od 2000. godine voditelj je prakse. Za uspješno obavljanje stomatoloških usluga okupio je tim stručnjaka i specijalista angažiranih u multidisciplinarnom rješavanju svih stomatoloških problema. Kako bi to ostvarili osoblje ordinacije kontinuirano se educira i prati sve moderne svjetske trendove u stomatologiji, te ih primjenjuje u svakodnevnom radu.

Cilj / poslovna strategija


Uspješnost rada Privatne ordinacije Balenović očituje se ponajviše u činjenici da su klijenti ordinacije često i nekoliko generacija iste obitelji. Nadalje, brojni pacijenti kontinuirano primaju naše usluge, odnosno nakon 40 i više godina od izvršenog zahvata ponovno dolaze po pomoć. Buduća strategija rada i nadalje je usmjerena dugoročnom zadovoljstvu klijenata, jer se takva praksa pokazala kao osnova za očuvanje povjerenja liječnik - pacijent i ključ dugogodišnjeg opstanka prakse.