Pitanja našim doktorima mogu postaviti samo prijavljeni članovi Ordinacije.

Prijavi se. Nemaš korisnički račun? Učlani se.

Vi pitate, naši liječnici odgovaraju!
Problemi mokraćnog sustava

Neprestani nagon za mokrenje

Objavljeno: 16.10.2015.

Pozdrav, imam 24 godine. Već više od 6 godina imam problem sa nekakvom upalom. Ništa me ne pecka niti ne boli, samo užasan nagon za mokrenjem, stalno, čim se ustanem sa WC-a. Prve dvije godine se javilo možda dva puta godišnje kratko, pa sve češće, zadnju godinu ne prestaje. Znala se pojaviti i krv, no tabletama bih privremeno riješila. Ginekolog mi je jednom prilikom rekao da je bakterija napravila ranicu i da urin ispire krv i zato je bilo krvi u urinu. Nalaz urina sam radila bezbroj puta, na sve bakterije, i sediment, i uvijek je sve u redu, čak ni leukocita nema. UZV bubrega i mjehura, cistoskopiju (intersticijski cistitis isključen), ginekološke briseve, sve... Nikada nije nađen uzrok, a posljedice se vide, jedan jajnik zalijepljen za maternicu, išijas, i sad već oslabljenom imunitetu i HPV.

Trenutno pijem beta glukan, nekakve biljne kapsule, Citrofit, C vitamin i još koješta. Od antibiotika sam odustala jer sam popila Augmentin, Doksiciklin, Macmiror, Fromilid, Medazol i dobila sam Fluconax i Novocef, no popila sam po dvije i nije bilo naznaka da će mi pomoći, stoga sam odustala.

Jedino što mi pomaže je Ninur! A to su mi doktori zabranili jer sam previše pila. Kad god nisam više mogla izdržati, popila bih Ninur. Počeli su mi govoriti da je psihički problem, urolozi me šalju ginekolozima, a oni vraćaju urolozima. Sve je u redu, a nešto nije. Ne mogu raditi, spavati, sjediti, uništava mi život.

Trebam savjet, da li da kada mi bude najgore neizdrživo odem na hitan prijem? Možda u tom trenutku doktori budu pronašli nešto... Unaprijed zahvaljujem!

Ako nemate simptoma nema bojazni. Ukoliko vam se pojavi pečenje u mokraćnoj cijevi ili iscjedak uz učestalo mokrenje savjetujem urološku obradu odmah. Savjetujem da pronađete urologa koji će imati vremena za vas. Vjerojatno će biti potrebna ponovna obrada možda i cistoskopija .
Ako Ninur pomaže ne vidim razloga zašto lijek ne uzimati, u punoj dozi sedam dana, a nakon toga zaštita jedna kapsula uvečer šest mjeseci.
Slična pitanja