Pitanja našim doktorima mogu postaviti samo prijavljeni članovi Ordinacije.

Prijavi se. Nemaš korisnički račun? Učlani se.

Vi pitate, naši liječnici odgovaraju!
Ginekološke smetnje

Oskudno krvarenje je normalno 7 dana nakon induciranog poroda

Objavljeno: 04.10.2016.

Poštovani, prije 7 dana imala sam inducirani porod u 14/15 tjednu, nakon kojeg mi je urađena kiretaža posteljice, zbog negativne srčane akcije ploda. Preporučena terapija je bila tbl. Metrozol 500mg 3x1, 5dana Cefalexin caps.500mg 4x1, 5dana Ergometrin tbl. 2x1, 5dana Clexan a 20 ij scx1, 7dana. Oskudno krvarenje bez pratećih bolova je još uvijek prisutno. PH nalaz ploda jos uvijek nije gotov. Treći dan sam dobila temperaturu i groznicu i iz bolnih grudi pojavio mi se mliječni iscjedak nakon kojeg su mi grudi postale manje bolne i manje čvrste, ali iscjedak je jos uvijek prisutan. Moje pitanje je kako da zaustavim taj iscjedak iz grudi, i nakon koliko vremena mogu početi upražnjavati odnose sa partnerom? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Smješteno u Ginekološke smetnje
Normalno je da još uvijek oskudno krvarite. Ukoliko se krvarenje pojača ili biste imali bolove savjetujem da se javite u bolnicu u kojoj je učinjen zahvat.
Ukoliko bi iz dojki i dalje izlazilo mlijeko (mliječni iscjedak), dolazi  u obzir liječenje lijekom bromokriptinom koji će Vam moći propisati Vaš ginekolog.
Slična pitanja