Pitanja našim doktorima mogu postaviti samo prijavljeni članovi Ordinacije.

Prijavi se. Nemaš korisnički račun? Učlani se.

Vi pitate, naši liječnici odgovaraju!
Ostalo

Umor, lupanje srca, anemija, usporena probava, nesanica i gubitak glasa

Objavljeno: 23.09.2015.

Poštovani, molim Vas za tumačenje, a prethodno Vam šaljem tražene parametre. Sol: ženski. Godine: 32. Visina: 166 cm. Težina: 52. Bolesti kod majke: hipotireoza, osteoporoza, angina pectoris. Bolesti kod oca: hipertenzija. Trudnoća i porodi: jedna/jedan. Nisam pušač. Simptomi: umor, lupanje srca, nizak pritisak, anemija, usporena probava, nesanica, gubitak glasa. Lijekovi: antihistaminici u sezoni alergije na ambroziju. Uradila sam laboratorijski nalaz sa sljedećim rezultatima: T3 2,45 (ref. v. 1,3-3,1) T4 111,5 (ref. v. 58-161) TSH 1,41 (ref. v. 0,40-4,00 ) Auto-antitijela (IgG) prema TPO (AMC) 10,22 (ref. v. 0,0-10) Auto-antitijela (Ig G) prema tireoglobulinu (ATG) 21,44 (ref. v. 0,0-25,3) Molim Vas za tumačenje ovih nalaza. Srdačan pozdrav.

Vaši nalazi su uredni. Zbog tegoba koje navodite trebate dalje tražiti uzrok Vaših tegoba, a to nije štitnjača.

Slična pitanja