Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

Ordinacija dentalne medicine Josip Siber

Ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent.

Adresa

adresa

Zagrebačka 8, 31000 Osijek

Radno vrijeme

radno vrijeme

pon., uto. i čet.: 12.00 - 20.00 sati
sri. i pet.: 08.00 - 16.00 sati

Telefon

telefon

031 208 011

O nama

Svi zaposleni članovi su Stomatološke komore, Hrvatskog stomatološkog društva te Hrvatskog društva za dentalnu traumatologiju. Redovni su sudionici na kongresima i simpozijima, ali i tečajevima za dodatno usavršavanje u stomatologiji prema zahtjevima Hrvatske stomatološke komore. U ordinaciji privatnu praksu obavljaju vlasnik ordinacije dr. Josip Siber i suradnik spec. oralne kirurgije Stjepan Siber.

Radimo isključivo privatno. Kada su u planu veliki zahvati, procjenjujemo prije početka same terapije. Nakon toga razgovaramo o mogućnostima plaćanja, te pronalazimo rješenje na obostrano zadovoljstvo.
Zahvati koji iziskuju samo jedan posjet plaćaju se po završetku tretmana. Dugotrajnine terapije se plaćaju u ratama prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Razgovori o cijenama usluga su dobrodošli.

Cijene usluga u izravnoj su vezi s cijenom upotrijebljenog materijala, te cijenom praćenja koraka sa suvremenom tehnikom.
Svakom našem pacijentu te članu njegove obitelji, u bilo koje vrijeme dana ili noći, uz prethodnu telefonsku najavu, pružamo hitnu pomoć, te naručujemo za daljnju terapiju.
Termin se zakazuje telefonom ili osobno. Nastojat ćemo osigurati termin koji Vam najviše odgovara. Kada niste u mogućnosti održati zakazani termin, molimo da nas obavjestite najmanje 24 sata unaprijed.
Nastojimo svojim pacijentima što više smanjiti potrebu za velikim zahvatima. Ovaj se cilj ostvariti može isključivo redovitim periodičnim pregledima koji su u većini zapadnih zemalja i zakonska obveza. Na pregled možete doći nenajavljeno, besplatno i neograničen broj puta.
Obratite nam se telefonom ili elektronskom poštom ukoliko Vam je potrebno više informacija vezanih uz liječenje i zdravlje Vaše usne šupljine.