Ordinacija dentalne medicine mr.sc. Lada Hemerich Martinčić - Ordinacija.hr

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

Ordinacija dentalne medicine mr.sc. Lada Hemerich Martinčić

Ordinacija dentalne medicine mr.sc. Lada Hemerich Martinčić, dr.med.dent.

Adresa

adresa

Pantovčak 16/1 , 10000 Zagreb

Radno vrijeme

radno vrijeme

pon., sri. i pet.: 09.00-15.00
uto. i čet.: 09.00-13.00 i 16.00-20.00 po dogovoru
subota: po dogovoru

Telefon

telefon

01 4821 335

098 703 084

O nama

Znate li da možete imati osmijeh iz snova?

Izbjeljivanje zuba, ljuskice, bezmetalne krunice i implantati nove su metode u dentalnoj medicini koje Vam omogućuju upravo takav osmijeh.

Trend estetske stomatologije došao je i na naša vrata te je time i nama doktorima dentalne medicine omogućeno da nove, suvremene metode današnje estetske stomatologije primjenjujemo na našim pacijentima.

Time nam je pružena mogućnost da obostrano uživamo u čarima estetske stomatologije novog doba.

Moderna estetska stomatologija podrazumijeva veliki broj različitih metoda kojima možemo znatno promijeniti izgled naših zuba, od njihove boje do oblika i na taj način ispraviti nepravilnosti koje su prirođene ili stečene tijekom vremena.

Uz vrhunske mogućnosti moderne stomatologije, tehnologiju i materijale najnovije generacije lijepi zubi i prirodan osmijeh danas postaju opće prihvaćen standard.

Mogućnosti estetskih tretmana u stomatologiji danas su vrlo velike, pa postoji niz postupaka koji se mogu koristiti za sanaciju različitih nedostataka.

Veoma često koristimo neinvazivne metode kao što su IZBJELJIVANJE ZUBA, ali isto tako nerijetko koristimo minimalno invazivne zahvate pomoću kompozitnih ili keramičkih materijala (LJUSKICE, KRUNICE).

Materijali koji se upotrebljavaju prije svega ovise o kliničkoj situaciji i samom cilju terapije, a za dugoročno zadovoljstvo i uspjeh izuzetno važnu ulogu ima dobar plan terapije te dobar odabir materijala i metode.

Suvremene metode pokušavaju sačuvati što više prirodnog zuba čime se ujedno i produžuje vijek trajanja takvih radova.

Najčešći estetski zahvati koje danas primjenjujemo

Izbjeljivanje zuba

izbjeljivanje zuba u ordinaciji ZOOM 2 metodom sigurna, brza i učinkovita metoda pod kontrolom stomatolog a vraća sjaj i bijelinu na vaše zube već u samo jednom posjetu.

Ljuskice

estetski nadomjesci izrađeni od vrlo tankog sloja keramike koje uz minimalno brušenje zuba lijepimo na prednje plohe zuba i time ispravljamo estetske nedostatke kao što su povečani razmak između zuba, obojeni zub ili nepravilan oblik zuba. Prednost takvog zahvata je što prirodni zub treba znatno manje brusiti.

Bezmetalne krunice

upotrebljavaju se u situacijama gdje je zubna struktura iznimno oslabljena, a za razliku od metalnokeramičkih krunica estetski su gotovo savršene jer posjeduju transparentnost i translucentnost što daje izuzetno prirodan izgled.

Keramički inlay - onlay

precizni radovi kojima nadomjegštamo uništene dijelove krune zuba ili zamjenjujemo postojeće veće ispune, čime se zubi ojačavaju uz očuvanje njihovog prirodnog oblika i boje.

Implantati

ugradnja metalnih vijaka od titana i titanskih legura posebno dizajniranih za ugradnju u čeljusnu kost čime izbjegavamo brušenje susjednih zuba i dobivamo estetski savršenu konstrukciju koja funkcionira poput prirodnog zuba.

Učinite svoj osmijeh zdravim i lijepim uz sve mogućnosti moderne dentalne medicine!