Poliklinika Breyer - Ordinacija.hr

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

Poliklinika Breyer

Adresa

adresa

Ilica 191, 10000 Zagreb

Radno vrijeme

radno vrijeme

Radnim danom: 7:00 - 19.00
Subotom: 8:00 - 11:00

Telefon

telefon

01 3776 870

O nama

Dr. sc. Darija Breyer, specijalist medicinske biokemije, 1. ožujka 1997. godine osnovala je Laboratorij Breyer. Laboratorij je započeo s radom u skromnim uvjetima, u 100 kvadrata na prvom katu u Prilazu Gjure Deželića. U početku je brojao svega dvoje zaposlenih no glas o pouzdanosti, kvaliteti rada, ljubaznosti te brzini usluge ubrzo je proširio krug stalnih korisnika. Laboratorij Breyer 2007. godine preselio je u ciljano građen prostor u Ilici 191. 

Svi postojeći i svi novonabavljeni aparati te dodatno stručno osoblje osiguralo je još višu razinu kvalitete rada kao i pouzdaniju organizaciju procesa rada. U skladu s proširenjem i pružanjem dodatnih specijalističkih usluga, formalnom promjenom Laboratorij Breyer je 2. travnja 2013. postao Poliklinika Breyer.

Poliklinka Breyer svakom pacijentu nudi zaokruženu laboratorijsku obradu; uz biokemijske i imunokemijske analize Poliklinika Breyer vrši i kompletnu mikrobiološku obradu. Vrhunski tim Poliklinike Breyer, sastavljen od medicinskih biokemičara i mikrobiologa omogućava cjelovitu, brzu i preciznu laboratorijsku obradu te izdavanje nalaza u najkraćem mogućem vremenu, u skladu s najvišim standardima struke.

Uz postojeći široki izbor pretraga, zahvaljujući mogućnosti mikrobiološke obrade, Poliklinika sada vrši i uzorkovanje briseva ždrijela i nazofarinksa, zaprima i mikrobiološki obrađuje uzorke urina - pretraga urinokultura uz antibiogram, te mikrobiološki obrađuje uzorke stolice na bakterije, viruse ili gljivice. Također, Poliklinika nudi mogućnost kompletne obrade ginekoloških uzoraka - od bakterioloških briseva do dokazivanja prisustva Chlamydije (koja se može dokazati i iz uzorka urina) ili HPV-a.

Poliklinika Breyer jedna je od rijetkih u Hrvatskoj u koju se na vađenje krvi može doći gotovo cijeli radni dan; od 7.00 do 18.00 sati (i svaku subotu u mjesecu od 8.00 do 11.00 sati), dolazak nije potrebno unaprijed dogovarati, a većina je nalaza gotova isti dan te se nalazi mogu poslati e-mailom, poštom ili fax-om.

Poliklinika Breyer cijeli proces laboratorijske dijagnostike obavlja na (za njih poznatoj) visokoj razini kvalitete rada, a laboratorijski rad kontrolira više neovisnih institucija: Hrvatsko društvo medicinskih biokemičara, Referenzinstitut für Bioanalitik iz Njemačke, UK Neqas iz Velike Britanije te Hrvatska akreditacijska agencija koja je još 2011. godine Laboratoriju Breyer dodijelila akreditaciju ISO 15189.

Temeljem međunarodne akreditacije ISO 15189 koja jamči zadovoljenje međunarodnih standarda za skrb o pacijentu, kao i laboratorijsku odgovornost, laboratorij Poliklinike Breyer ističe se kao jedan je od svega šest akreditiranih laboratorija u Republici Hrvatskoj.