Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

Poliklinika Lege Artis

Adresa

adresa

Vukovarska 1, 31000 Osijek

Radno vrijeme

radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak
PRIJEPODNE: 10-12h
POSLIJEPODNE: 15-20h
Pregledi se vrše u unaprijed dogovoreno vrijeme.

Telefon

telefon

031 32 5676

O nama

Brigu o ljepoti i zdravlju vašeg tijela prepustite u ruke stručnjaka Poliklinike Lege Artis

Poliklinika Lege Artis privatna je poliklinika kojoj je primarna djelatnost neinvazivna kirurgija vena. Otvorena prije 4 godine, ova poliklinika je prvi centar u Hrvatskoj s cjelovitim pristupom bolestima vena – od dijagnostike do laserskih operacija.

Uvođenjem suvremene laserske tehnologije i njenom upotrebom etablirala se kao prvi laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske.

Laserskom se tehnologijom osim fleboloških vrše se i proktološki zahvati - operacije hemoroida. Obavljaju se i estetski korektivni zahvati iz opusa plastične kirurgije. Istom se tehnologijom uklanjaju i razne tkivne izrasline: madeži, fibromi, bradavice - bez rana i šivanja, potpuno bezbolno i trajno s mogućnošću obavljanja u svim godšnjim dobima.

Osnovne karakteristika operacija, tretman i zahvat u našoj poliklinici su: minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, bez vremena potrebnog za oporavak, vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH.

Svoj spektar usluga proširili su i na neinvazivne estetske tretmane lica i tijela, isključivo medicinskih referenci. Tu spadaju profesionalna analizakoža, mikrodermoabrazija, čarobni rejuvenacijski postupci medicinskom radiofrekvencijom i laserom u kombinaciji s kozmetičkim tretmanima medicinskom kozmetikom.

Vrlo su efektni i anti-age tretmani suvremenim hijaluronskim filerima te Botox terapija protiv bora i znojenja čiji su rezultati vidljivi odmah nakon implementacije.

Tretmani Zerona laserom iz ponude Poliklinike Lege Artis za liječenje pretilosti kao i za neinvanzvino oblikovanje tijela, redukciju masnog tkiva i celulita djeluju na oduševljenje svih koji se mukotrpno i dugo bore s viškom neželjnih kilograma.

S ciljem prepoznatljivosti ove osječke poliklinike, kao laser centra uveden je i novi, suvremeni, multifunkcionalni laser za trajnu epilaciju. Istim laserom se uspješno tretiraju i akutne akne. Opremljen je i sondom za rejuvenaciju - zatezanje tkiva, za bezbolno, trenutno i efikasno uklanjanje kapilara - što je i osnovna djelatnost Poliklinike

Suvremeni i privlačni prostori Poliklinike Lege Artis, te stručno i profesionalno osoblje, omogućuju ugodan i optimalan ambijent za konzultacije, preglede, tretmane i operacije. Najnovija medicinska tehnologija garantira klijentima profesionalnu i sigurnu uslugu.

Slavonija i Baranja - "hrvatska Provansa" - regija je izvrsne gastronomije i enologije, čarobnih rijeka i tajnovitih šuma, nepreglednih oranica i blagih brežuljaka, egzotičnih ptica i obilja divljači. Slaonskim biserima možemo pribrojiti i Polikliniku. Lege Artis.

  • Krurgija vena – dr. Krešimir Čandrlić

  • Proktološka kirurgija – dr. Damir Kovačić

  • Estetska kirurgija – dr. Aleksandar Milenović

  • Anesteziologija – dr. Jasenka Kalajdžić-Čandrlić

  • Kozmetika – Kristina Jurić

Dugogodišnje iskustvu i stotine zadovoljnih klijenata najboja su referenca Poliklinike Lege Artis.