Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

Poliklinka Magdalena

Adresa

adresa

Radnička 32, ulaz iz Bunićeve 3, 10000 Zagreb

Radno vrijeme

radno vrijeme

Ponedjeljak - petak
9.00 - 17.00 sati

Telefon

telefon

01 5509 201 01 5509 202 01 550

O nama

Klinika za kardiovaskularne bolesti sada i u Zagrebu

Klinika za kardiovaskularne bolesti Magdalena je vodeći centar za kardiovaskularne bolesti u regiji sa sjedištem u Krapinskim Toplicama. Naš medicinski tim, sačinjen od kardiologa, kardiovaskularnih kirurga, anesteziologa i ostalog medicinskog osoblja, pruža usluge svih vrsta neinvazivnih i invazivnih dijagnostičkih procedura, kao i perkutanih i kirurških kardiovaskularnih intervencija, koje su trenutno dostupne u najprestižnijim svjetskim klinikama.

Od 1996. godine gotovo 90.000 pacijenata liječilo se u Klinici Magdalena, obavljeno je više od 9.000 kardiovaskularnih operacija i preko 15.000 perkutanih koronarnih intervencija. U Magdaleni se godišnje obavi oko 14.000 telemedicinskih kardioloških konzultacija u Pozivnom centru koji radi 24 sata na dan, kroz cijelu godinu.

Isto tako, kroz našu polikliniku u Krapinskim Toplicama i Zagrebu, godišnje se pregleda gotovo 12.000 pacijenata, kojima u slučaju potrebe osiguravamo nastavak liječenja u našoj klinici.

Takvo bogato iskustvo naših liječnika i medicinskog osoblja, smanjeno trajanje hospitalizacije pacijenata, korištenje najmodernije medicinske tehnologije te stalno unapređenje kvalitete svih segmenata poslovanja klinike, jamstvo je minimalne stope komplikacija u liječenju naših pacijenata.

Briga o Vašem srčanom zdravlju u srcu Zagreba!

Poliklinika Magdalena u srcu Zagreba pruža mogućnost brze i učinkovite ambulantne kardiološke i kirurške kardiovaskularne dijagnostike i terapije, te planiranja dijagnostičkih postupaka i terapijskih zahvata u klinici Magdalena.

Uz obavljanje pojedinačnih specijalističkih pregleda i konzultacija s našim liječnicima, mogu se dogovoriti i paketi medicinskih usluga prilagođeni odgovarajućim skupinama kardiovaskularnih bolesti.

Poliklinika Magdalena je u potpunosti informatizirana i direktno povezana s klinikom u Krapinskim Toplicama, tako da je pacijentu omogućeno da u slučaju potrebe, odmah rezervira termin za invazivnu dijagnostiku ili terapiju u klinici Magdalena.

Garancija kvalitete i pouzdanost u Magdaleni je zajamčena

U Magdaleni se u dijagnostici koriste moderni sofisticirani aparati ali je osnovna garancija kvalitete naš stručni medicinski tim s iznimno velikim kliničkim iskustvom u svakodnevnom radu u bolnici. Također smo nositelji certifikata kvalitete ISO 9001 i Accreditation Canada International koji dodatno potvrđuju našu predanost kvaliteti i sigurnosti pacijanta.

Ovakva organizacija rada, uz adekvatno uređene prostorije, ljubazno osoblje i diskreciju, omogučiti će Vam da se osjećate ugodnije tijekom boravka u našoj Ustanovi.

Ispred samog ulaza u poslovnu jedinicu Zagreb, u Bunićevoj ulici (križanje sa starom Radničkom cestom) rezervirana su i parkirališna mjesta za pacijente.

Radnička cesta 32 (ulaz iz Bunićeve 3) ZAGREB

Tel: 01/5509201; 01/5509202; 01/5509203