Stomatološka poliklinika Breyer - Ordinacija.hr

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

Stomatološka poliklinika Breyer

Adresa

adresa

Šetalište Vladimira Nazora 7, 44000 Sisak

Radno vrijeme

radno vrijeme

radnim danom: 08.00-20.00

Telefon

telefon

044 543 289

098 1966 266

O nama

POLIKLINIKA BREYER

Poliklinika Breyer kruna je dugogodišnjeg savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga kroz tri generacije obitelji Breyer.

Kroz 35 godina postojanja i 10 000 zadovoljnih pacijenata, stekli smo status ugledne i profesionalne zdravstvene ustanove u Hrvatskoj. Naša tradicija, ugodno okruženje, kvalitetna usluga i predanost pozivu rezultirala je rastućim brojem zadovoljnih pacijenata.

DJELATNOST POLIKLINIKE

Poliklinika Breyer danas je vrhunski opremljena i uređena ustanova u kojoj se prema svjetskim standardima primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz svih područja dentalne medicine, s posebnim naglaskom na:

  • Dentalnu implantologiju
  • Estetsku dentalnu medicinu
  • Ortodonciju

Ono čime se odlikujemo je primjena vrhunskih materijala te precizna i kvalitetna izrada dentalnih nadomjestaka i pomagala, u skladu sa najsuvremenijim dostignućima struke.

SVE NA JEDNOM MJESTU

Kako bismo Vam osigurali što kvalitetniju uslugu, u Poliklinici Breyer moguće je na jednome mjestu obaviti sve vrste dijagnostičkih i terapijskih zahvata. Našim pacijentima na raspolaganju su specijalisti iz svih područja dentalne medicine koji po potrebi zajednički sudjeluju u provođenju terapije. Dijagnostiku provodimo uz pomoć najmodernije tehnologije čime svojim pacijentima omogućujemo što kvalitetnije planiranje buduće terapije.

KAKO SE NARUČITI NA PRVI PREGLED

Molimo da za prvi pregled nazovete broj +385 44 543 289 ili nas kontaktirajte na: info@poliklinika-breyer.hr

Maksimalno ćemo se prilagoditi Vašem dnevnom i tjednom rasporedu kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara.

Pri dogovaranju prvog pregleda molimo Vas da navedete glavni razlog svog dolaska ili koji Vas tretman od onih što ih nudimo zanima (npr. ortodontska terapija, implantati, ispuni-plombe, parodontološki problemi, izbjeljivanje, estetski zahvati: ljuskice, krunice i sl.).

Također Vas molimo da navedete Vaš telefonski broj kako bismo Vas mogli obavijestiti o eventualnim promjenama.

Ukoliko dolazite iz inozemstva (Slovenija, Njemačka, Italija, Švicarska, Austrija) na veće implanto-protetske zahvate, razumijemo da u Hrvatskoj možete provesti ograničeno vrijeme te da svoj dolazak morate pomno isplanirati. Kako bi Vaš posjet prošao što ugodnije, potrebno je dogovoriti termin 14 dana prije Vašeg dolaska u Hrvatsku.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI

Na prvom pregledu koji se ne naplaćuje dobit ćete stručno mišljenje jednog od naših doktora i inicijalnu procjenu postojećeg stanja. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i potanko Vam objasniti svaki korak u terapiji. Nakon načinjene inicijalne procjene stanja, dat ćemo Vam cjelovit plan terapije i financijski predračun te ga prilagoditi Vašim željama i mogućnostima.

Ako dolazite iz zemalja Europske unije, plan terapije i procjenu troškova možete priložiti Vašem zdravstvenom osiguranju te na taj način nadomjestiti dio troškova dentalnog tretmana.

NAČINI PLAĆANJA

Prvi pregled se ne naplaćuje. Plaćanje je moguće gotovinom ili nekom od kreditnih kartica: Visa, American Express, Mastercard, Maestro, Diners.

Opsežnije rekonstruktivne zahvate kao i ortodontsku terapiju moguće je platiti u više rata, prema dogovoru.