Psiha

Psiha

365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve – Osobni vodič do uspjeha

U moru priručnika za samopomoć izdvaja se „365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve – Osobni vodič do uspjeha“, u izdanju Školske knjige. Napisala ju je dr. sc. Tanya Dimitrova, svestrano obrazovana veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj.

Za vas smo pripremili jednu knjigu!

“U moru priručnika za samopomoć izdvaja se „365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve – Osobni vodič do uspjeha“, u izdanju Školske knjige.”,  napisala ju je dr. sc. Tanya Dimitrova, svestrano obrazovana veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj. Autorica je priručnik osmislila kao vodič za dostizanje životnih ciljeva koji je namijenjen svakome tko poželi „uživati u procesu rasta. “Za neke to znači bolja karijera i profesionalni razvoj, za neke je to novac, svjetska slava ili pak pronalazak srodne duše, savršen tjelesni izgled ili kombinacija svega navedenog“, kaže autorica. Priručnik će prigrliti svi koji su nezadovoljni svojom trenutačnom pozicijom i koji u svojem životu žele postići više.

Priručnik je nastao na temelju materijala koje autorica prikuplja već 20 godina. Pokrenula ju je misao da nakon tečaja ili pročitane knjige o samopomoći ostajemo sami i uglavnom nas svakodnevica odvuče od ciljeva. Zato je Tanya Dimitrova osmislila vodič koji će čitatelja motivirati i poticati ga na promjene iz dana u dan, pomagati mu u napretku i pružati mu podršku.

Tanya Dimitrova veleposlanica je Republike Bugarske u Hrvatskoj. Iza nje je bogat profesionalni put koji je izgrađivala najprije kao novinarka, zatim i vlasnica i nakladnica tjednika „Vrijeme“, predsjednica nevladine organizacije, a potom kao županica Jambolske županije. Kao županica imala je ključnu ulogu u pripremi državne granice u svojoj županiji za schengenske propise. Položaj županice otvorio joj je vrata diplomacije te od 2012. obnaša dužnost bugarske veleposlanice u Hrvatskoj.

Tanyin profesionalni put obilježava svestranost i posvećenost učenju. Tako je ova doktorica etnologije i folkloristike te diplomirana teologinja i novinarka proširivala svoje znanje na studijima za međunarodne gospodarske odnose te poslovnu upravu, kao i specijalizacijama za vanjsku politiku i diplomaciju, pravo te računovodstvo poduzeća. Kaže da su profesori u jezičnoj gimnaziji koju je pohađala u rodnom gradu Jambolu isticali potrebu čovjeka za svestranim znanjima, što joj se duboko usjeklo u svijest i poticalo je na intelektualnu radoznalost. Tanya je autorica dviju knjiga i više stručnih članaka, a kao veleposlanica predano radi na jačanju kulturne suradnje i razmjene Bugarske i Hrvatske.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo