Psiha

Psiha

Besplatano pregledaj vid u Poliklinici Bilić Vision!

Poliklinika Bilić Vision i Ordinacija.hr daruju jednom čitatelju našeg portala besplatan pregled vida. Ime sretnog dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 28. svibnja. Igraš se s nama? Sretno!

pregled okaDobar vid neophodan je ne samo za uspješno obavljanje posla, nego i za normalan svakodnevni život – od čitanja novina do vožnje.

Oči su organ koji, kao i svaki drugi, s godinama gubi moć, ističu oftalmolozi u Poliklinici Bilić Vision. Zbog toga je iznimno bitno redovito ići na pregled vida. Za uočavanje nepravilnosti čime se na vrijeme sprječava veća šteta, dovoljno je posjetiti oftalmologa jedanput godišnje. Pregled očiju ne obuhvaća isključivo eventualno određivanje dioptrije te preporuku kakve naočale ili leće nositi.

pregled okaTijekom pregleda moguće je rano dijagnosticiranje očnih bolesti, alergija i infekcija, kazala je dr. sc. Nadežda Bilić, najcjenjenija oftalmologinja u Hrvatskoj. U sklopu pregleda provjerava se i funkcioniraju li nam oba oka jednako. Ono što mnogi ne znaju, jest činjenica da se običnim pregledom očiju mogu dijagnosticirati čak i visoki krvni tlak, povećan kolesterol, pa i dijabetes.

U Poliklinici Bilić Vision pregled vida traje 30 minuta, a budući da se pacijenti unaprijed naručuju, čekanja nema. Inače, u Poliklinici se uz raznovrsne oftalmološke preglede izvodi i niz zahvata – od laserske korekcije vida preko operacija sive mrene do estetskih zahvata kao što je podizanje vjeđa
te uklanjanje bora korištenjem kožnih punila.  

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo