Psiha

Psiha

Čudo s Hudsona u Cinestaru

Novi film Tom Hanks temelji se na istinitom događaju, a ovoga puta Hanks nosi ulogu Sullyja – pilota koji je spasio živote 155 putnika aviona. Ulaznice mogu biti vaše ako odgovorite na pitanje, a možete ih iskoristiti isključivo u Cinestaru Zagreb (Branimir Centar), od ponedjeljka do četvrtka – zaključno s datumom 21.9.

IZVORNO IME: Sully

REDATELJ: Clint Eastwood

ŽANR: biografija, drama

ULOGE: Tom Hanks, Anna Gunn, Autumn Reeser

TRAJANJE FILMA: 96 minuta

GODINA: 2016

SADRŽAJ FILMA:

15. siječnja 2009. godine, svijet je svjedočio „Čudu na Hudsonu” kada je pilot “Sully” Sullenberger uspio spasiti živote 155 putnika aviona, kojim je upravljao. Zrakoplov US Airwaysa na letu 1549 poletio je iz newyorške zračne luke LaGuardia za Charlotte u Sjevernoj Karolini, ali je ubrzo nakon polijetanja pilot javio kontroli leta da se zrakoplov sudario s jatom divljih gusaka, što je izazvalo požar u najmanje jednom od motora.

Pilot Sullenberger je tada odlučio sletjeti na rijeku Hudson, a putnici su kasnije pričali kako je zrakoplov glatko sletio na površinu vode i ostao plutati jer su zrakoplovu bili ugašeni motori. Međutim, iako  je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijeru.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo