Darujemo vas proteinskim instant kašama! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Darujemo vas proteinskim instant kašama!

Odgovorite na nagradno pitanje na kraju teksta i možda baš vi osvojite paket koji sadrži proteinske kaše od vanilije, čokolade i borovnice, podloške za jelo, zdjelice i žličice!

U Encian asortimanu pod brendom Superfoods odnedavno je u ponudi jedinstvena linija na tržištu – Superfoods Proteinske zobene kaše dostupne u 3 varijacije neodoljivih okusa: čokolada, borovnica i vanilija.

Ukoliko trebate odličan izvor energije za poletan početak dana, a u užurbanoj svakodnevnici jednostavno ne stignete pripremiti doručak, međuobrok na poslu ili prije treninga, uz Superfoods Proteinske kaše Vaš će obrok biti spreman za 3 minute.

Hranjiva proteinska zobena kaša osigurati će Vam dodatnu energiju na potpuno zdrav i hranjiv način s visokim udjelom bjelančevina (26-27%) te ispuniti 35% dnevnih potreba organizma. Osim značajnog udjela proteina, proteinska kaša sadrži kvalitetne, zobene pahuljice koje organizam opskrbljuju visokovrijednim vlaknima.

Ovaj kompletan proteinski obrok zadržat će Vas satima sitim te se uklopiti u gotovo svaki plan prehrane i mršavljenja. Superfoods Proteinske kaše potražite na www.encian.hr te uskoro i u većim maloprodajnim trgovinama.  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo