Gyms4you od sada i u Šibeniku, a darujemo vas s dvije mjesečne članarine! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Gyms4you od sada i u Šibeniku, a darujemo vas s dvije mjesečne članarine!

U Šibeniku se ovaj vikend otvorio prvi lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu koji će raditi bez prestanka svaki dan, od 0 do 24 h. Darujemo dvije mjesečne članarine, a jedino što trebate napraviti je do 10. listopada odgovoriti na pitanje!

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon već tri otvorena fitness kluba u Zagrebu , te Zadru i Osijeku, u subotu, 1. listopada, otvorio je vrata svog fitness kluba i u Šibeniku, u prostoru DALMARE shopping centra, na adresi Ulica Velimira Škorpika 23, Šibenik.

Zašto je Gyms4you koncept drugačiji?

  • Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!

  • Jedna članska iskaznica za neograničeni ulazak u sve Gyms4ysou klubove u Hrvatskoj

Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu, pa će tako i zadarski klub raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta.

Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći. Dakle, svaki član Gyms4you u cijeni članarine može pomoću svoje iskaznice ući i vježbati u bilo kojem Gyms4you klubu u Hrvatskoj, u bilo koje vrijeme i neograničeni broj puta dnevno.

Osim u nedavno otvorenim Gyms4you klubovima u Zadru i Osijeku, već više od godinu i pol dana iznimno uspješno posluju i tri Gyms4you kluba u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava.

Gyms4you ŠIBENIK – najnovija oprema i sprave za vježbanje

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Šibeniku opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl..

Ideja Gyms4you koncepta – vježbanje podiže kvalitetu života

Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice.

Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede.

Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

Više informacija na službenoj stranici Gyms4you te na Facebook stranici

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo